2016 Çıkışlı Clio IV Lerde Yeni Media Nav sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ufkutk61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ufkutk61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2016 Çıkışlı clio Iv lerde yeni media nav arayüzleri yüklenmiş denk geldim. Şuanki kullanmakta olduğumuz media nav Sistemlerimize bu sistemi yüklememiz mümkünmüdür.

14358801_1686429658350759_114552742454455464_n.jpg

Rernault_MediaNav_Evolution_1.jpg

Hem media nav hem de eco menu var .insallah bizimkiler guncellenir hic sanmiyom ya renault yarali parmaga pek isemez.

Abi gozunu sevim nesil guzel allah askina? Bende 2013 oldu 2014 oldu 2sindede ayni rnav vardi suanki 2016 aracimda var olan rezil rnavi 2sn dusunmeden eski model ile degistiririm firsat olsa. Harf karakterleri renkler nerzeyse degisen hersey kotuye gitmis siz haricindede begenen tek bir kisi gormedim. Eco detayi olupta ne halta yariyor onuda anlamadim acikcasi alt tarafi kendince puan veriyor araci aldim alali ya 2 yada 3defa 2snligine baktim bir numarasi yok. Maalesef herkes ileri giderken bizimkiler geriye gitmis hopatlor dandik, ic trim parcalarinda eskide olan kaucuk parcalar su an sert plastik, eskide olan bassreflex portu yok sadece armasi kalmis :) arkasi bos anam babam usulu hopatlor, trim parcalar tangur tungur ses yapio, plasti dip piano black parcalarin kapida olan ve birkac noktada olan kisimlari au an dandik degisik bir siyah. Gogusteki krom su an bildigin 2tlik gumus boya ozetle araci ucuza uretmek adina dibine dibine vurmuslar akli oan 2012 2013 2014 seri alir 2015 bilmiyorum binmedim ama 2016 cok ciddi sekilde bozmus ztn cokta mukkemmel olmayan araci

Geri