Merhabalar. Herkese Kazasız Belasız Sürüşler. Bu konuyu uzun zaman önce ben açmıştım. Ancak aldığım cevaplar sonrasında peşini bırakmıştım. Şimdi biraz ufaktan araştırmaya tekrar başladım. Yaptığım araştırmalar sonucunda :
- Debriyajın müşürlü olan sistemle değiştirilmesi lazım. Ama değiştirmeden de oluyormuş. (Bence)Böyle bir sistemi araca sonradan entegre edeceksek değişmeli.
- Bu sistemin çalışması adına dirençlerden oluşan bir modül takılıyor.
- Direksiyonun sol altına bir kumanda monte ediliyor. Bu da sistemi açma, kapatma, hızı artırma, azaltma gibi işlemleri yapıyor.
- Bu işlemler yapıldıktan sonra DDT4ALL Proğramı ile beyinden aktif etme işlemi yapılıyor.
Youtube'da sizde benim gibi araştırma yaparsanız neyin ne olduğunu öğreneceksiniz.
Ben harici bir kumanda takılmasından yana değilim. Orjinal görünmesi adına direksiyon simidini kumandalı olan sistemle değiştirmeyi düşünüyorum. Bu konuda da popshot isimli kullanıcıya vermiş olduğu bilgilerden dolayı teşekkür ederim.
lediod - isimli kullanıcıya cevaben : Tesisattan önce aracınızda bu özellik var mı bunu araştırmalısınız. Eğer varsa yukarıda anlattığım gibi işlemler yapılıyor. Youtube bakarsanız daha iyi bilgi sahibi olabilirsiniz.