- Konuyu Başlatan
Koyu gri gemide yoldaymış. Matta gelecek diyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2014 90bg touch sıfır aldım.Araştırıyorum. 90 liklar çok mu kötü acaba.
muratcan 90 lık 100 km den sonra nasıl yakıyo yol bilgisayarına bakma km ye göre aldığın yakıtı hesapla kaç kuruş çıkıyo benim araç yazın klima full açık 0.23 krş yaktı kışın da 0.21 krş yakıyo şuan her aldığım yakıtı hesaplıyorum. + henüz mazot filitresini değiştirmedim 20 olmadığı için.. hesaplama hası yapılmış olabilir fazla yakması konusunda.110 hp alma sansiniz varsa kacirmayin yalan yok 90 lik da guzel sehir ici vs hicbir sorun yok fakat uzun yolda 100 km/h den sonra yakmaya basliyor
2014 te sıfır 1.5 90 bg touch kangoo aldık 258 lira sigorta yapıldı bu yıl 378 e yapıldı.Kusura bakmayın cok soru sordum.
Aracımı sattım şukür şimdi fiyat araştırması apıypıyorum. Bu gün bir sigortacı bana ticari araç alma sakın sigortaları çok çıkıyor dedi. Normal araçtan en az 500 TL fazla çıkar dedi. Doğru mu acaba.
Kusura bakmayın cok soru sordum.
Aracımı sattım şukür şimdi fiyat araştırması apıypıyorum. Bu gün bir sigortacı bana ticari araç alma sakın sigortaları çok çıkıyor dedi. Normal araçtan en az 500 TL fazla çıkar dedi. Doğru mu acaba.