2015 Clio İcon Bluetooth Bağlantı Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byyuxel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byyuxel

Kayıtlı Üye
06-Ankara
Merhaba arkadaşlar, aracıma huawei model telefonum bluetooth ile bağlanıyor ancak eşimin telefonu Samsung galaxy A50 bu telefonu hiç bir şekilde görmüyor. Sorun neden olabilir?

arabanın cihaz hafızası dolmuş olabilir. sadece sizin telefonunuz kayıtlıysa, buna rağmen eşinizin telefonunu görmüyorsa başka fikrim yok.
Merhaba arkadaşlar, aracıma huawei model telefonum bluetooth ile bağlanıyor ancak eşimin telefonu Samsung galaxy A50 bu telefonu hiç bir şekilde görmüyor. Sorun neden olabilir?

arabanın cihaz hafızası dolmuş olabilir. sadece sizin telefonunuz kayıtlıysa, buna rağmen eşinizin telefonunu görmüyorsa başka fikrim yok.

Aynen benim telefonumu görüyor ama eşimin telefonunu görmüyor. Listelemiyor yani

hocam samsunglarda cihaz görünürlüğünü gizle diye seçenek vardı belki o açık kalmıştır. sizin telefonunuz da eşinizin telefonunu görmüyorsa bi kontrol edin derim.
Aynen benim telefonumu görüyor ama eşimin telefonunu görmüyor. Listelemiyor yani

Sistem ayarları kısmından girip o kısımdan tarattığımda gördü.

aracın bluottoth belleğini kontrol edin bildiğim kadarıyla 5 taneye kadar cihaz ile eşleştirebiliyorsunuz. Sonrasında kendi cep telefonunuzu eşinizin telefonu ile eşleştirmeye çalışın. Buradaki amaç samsung cep telefonunda sorun olup olmadığını anlamak aslında. Eğerki sizin telefonunuz eşinizin telefonunu görmüyorsa o zaman samsung olan telefonun ayarlarını kontrol edin derim.

Bir üstte yazmıştım sorunu çözdüm.

Geri