2014 olimpiyatlari...

kan gölünün olduğu yerde eğlence yapılmasın arkadaşlar...
ruslar öldürmeyi, içkiyi iyi bilirler..

SOCI 2014 OLIMPIYATLARI’NA KARSI DURMAK ICIN 14 SEBEP - No Sochi 2014

Ne Alakası Var ? Her Ülke'nin Ama Bakın Her Ülke'nin Geçmişinde Bazı Mevzular - Olaylar Vardır Şuan Rusya'da Olimpiyat Yapılmaması İçin Hiç Bir Sebep Yok Sizin Düşüncenize Bakarsak Almanya Yahudileri Öldürdü Orada Olimpiyat Yapılmasın - Brezilyalılar Yamyam Orada Olimpiyat Yapılmasın Olur'mu Hiç Böyle Bir Şey Her Ülke Öldürmeyi Bilir, Her Ülke'nin Vatandaşı İçmeyi İyi Bilir.

Bir Yerde Diğer Ülkelere Laf Atmadan Önce Kendi Ülkemize Bakmamız Gerek, TÜRKİYE CUMHURİYETİ Şuan Ne Halde Dönüp Bakmak Gerek, 3 Kuruşluk Olimpiyatı Es Geçip Kendi Ülkemize Bakmak Gerek Google Earth'ta Bile Ülkemiz Bölünmüş Halde Gözüküyor Bu Olaylara Böyle Kampanyalar Açılır Ama Bizim Sorunumuza Geldiği Zaman Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın Denir.

Ayriyeten Gerçekten Saçma Bir Düşünce Bu, Siz Şimdi Çerkes Soykırımını Tanımıyor İnkar Ediyor Diye Adamlara Sitem Ediyorsunuz Ama Bilmiyorsunuz'ki Adamlar Bizim İçinde SÖZDE ! Ermeni Soykırımını Tanımadığımız İçin Aynı Şeyleri Düşünüyor ...

ermeni soykırımı falan yok ki olmayan birşeyi onlar iddia ediyor. zaten ermeniler kaç kişi ki, hala sesleri çıktığına göre soykırım değil savaş durumu olarak bakmak gerekir.
çerkes soykırımı ile ermeni çatışması, aynı kefeye koyulamaz. 1.5 milyon çerkes öldü. yarısını denize attılar.
hala israil için dünya güçleri çalışıyor.
kafkaslar diye kocaman bir ırk yokoldu sırf rusyanın panslavizm hareketi yüzünden.

ülkemize gelirsek ülke bölünür mü hikayelerine ben inanmıyorum.
ülke bölünecek diye düşünenler terörü bitiremediklerini anlatsınlar ki hepsinin iktidar dönemlerini gördük.
bu ülke teröre kaç şehit verdi, terörden kimler köşeyi döndü, padişah gibi yaşadı bunları düşünün.
(bu arada hiç siyasetle ilgilenmem, hiçbir partiyi tutmam, çalışanları takdir ederim)
kimse artık ülkemi çok severim vs..ayaklarına kanmıyor. çünkü herkes ülkesini seviyor.

bazıları ara gazı veriyor üniler karışsın, gençler birbirini öldürsün kessin diye ama artık cahil değil düşünen gençler var.

Komik.

Geri