2014 Megane Sport Tourer GTline 1.6 Dci 165 Hp 380 Tork

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bnim dediğim kasada 8 ileri yok 6 ileri var. Siz yeni kasa diyorsunuz ve ayrıyeten bizim dediğimiz kasa 163hp 350torklu ve onlarda fabrikasyon sedan e90 320d lerde m paket olsada spor yayları yok spor lastikleri yok bizim kasamızda herşeyiyle performans ürünlü kasa yayları olsun koltukları olsun lastikleri olsun spoileri olsun. Yani ve e90larda otomatik 6 ileri şanzıman var bizimkisi 6 ileri düz vites .

Bnim dediğim kasada 8 ileri yok 6 ileri var. Siz yeni kasa diyorsunuz ve ayrıyeten bizim dediğimiz kasa 163hp 350torklu ve onlarda fabrikasyon sedan e90 320d lerde m paket olsada spor yayları yok spor lastikleri yok bizim kasamızda herşeyiyle performans ürünlü kasa yayları olsun koltukları olsun lastikleri olsun spoileri olsun. Yani ve e90larda otomatik 6 ileri şanzıman var bizimkisi 6 ileri düz vites .

hocam boşver sen altındaki araç gayet kral,gayet süper bir araç ve sende bir nebze dahada başarılı hale getirmişsin ,güle güle kazasız belasız binmeni nasip eylesin rabbim kardeşim.

Amin ehliyetimide bir kaç aya alıcam inşallah

Ehliyetini almadan trafiğe çıkma sakın abicim. Ne kendini ne de başkasını tehlikeye atma çünkü altındaki araba çok çok hızlı bir araba. Sen iyi şoför bile olsan karşındaki çarpsa bile ehliyetsiz olduğun için sen haksız duruma düşersin

Son düzenleme:
Tuky dostum tam bir çılgınsın adamım!
Benim aracımda da yazılım dp ve komple egzoz var. (opsiyondu almıştık)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opsiyonsununa başlıcam şimdi afedersiniz ama haaa yeter ben insanları uyarmak için yardımcı olmak için konuda fikir sahibi olsunlar die söledim. Lütfen sizde abartmayın esprinin dozunu ayarlayın

15106f750e4d07362298969d88a73415.jpg
tadaaaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri