2014 dizel otomatik fluence touch

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sduzgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakın anlamamışsınız sanırım yine ani yada sert basma değil tam basınca diyorum yani araç kullanan herkes bilir bir hafif frene basma vardı yavaşlatma amaçlı birde pedala tam basma vardır ki araçta hill holder olsun olmasın herkes kaymasın diye tam basar işte ben ondan bahsediyorum defalarca denedim video çekeceğim en kısa zamanda yokuşa geldim pedala hafif bastım ayağımı çektğimde araç kayıyordu bir başka şekilde el freni ile denedim sonuç yine kaymaydı ancak pedala yokuş ta ( eğim az yada fazla farketmiyor ) tam basışta sistem devreye giriyor ve yaklaşık 6 saniye boyunca araçı çakılmış gibi tutuyor 6. saniyeden sonrada birden bırakmıyor zaten dizel olduğu için araç öne doğru salınım yapmak istiyor ve gaz vermesseniz titriyor haliyle neyse videoyu paylaşacağım merak etmeyin.

Simdi daha netlesti konu ben sert yani ani fren de devre ye giriyor gibi algiladim konuyu tam fren yapildiginda devreye giriyor demek oluyor bahsettiginiz ki bu konu da haklilik payiniz var.. ama anlamadigim su bu sistemi egim farketmezin hafif basim seklinde durdugun da neden devreye girmez

Benim aracımda stop ederken motorda baağı bir titreşim, sarsılma oluyor sanki. Önceden yoktu bu sorun. Yaşayan var mı bu sorunu? Sizce sebebi ne olabilir?

edc leriniz iyi değilmiş.geri kaçırıyor.:)
şaka bir yana benim fluence tam otomatik yokuş destek falan yok.
rampada d konumunda frene veya gaza basmadan bekler.:)

Geri