2014 clio 4 touch ekranda yokuşta kalkma yardimi kontrol uyarisi

Trabzonotorental61

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,ekranda sari anahtar işiğyla beraber yokuşta kalkma yardimi yazisi çikiyor bu yazi varken devrede olmuyor ama yazi ve işaret gidince yokuş kalkiş çalişiyor günlerdir yapiyor,beyinciye gittim sildim dedi,sonra gittikten sonra yine yandi sebep ne acaba başina gelen var mi ?

Kimse cevap yazmadi ama ben yazayim,fren müşürünü değiştirdim ariza geçti arkadaşlar...

geçmiş olsun umarım düzelmiştir.

Kimse cevap yazmadi ama ben yazayim,fren müşürünü değiştirdim ariza geçti arkadaşlar...

gecmiş olsun.Fren müşürü neresi hangisi?

Arkadaşlar Fren Müşürü Pedalın hemen ordadır parça fiyatı 50 tl.dir.eğer arızalıysa fren ve esp asr lambalarını ve arızasını bile yakabilen bir parçadır...Ben Bizzat kendim elimle çıkarıp taktım...

Teşekkürler.fren lambalarını da yakan aynı müşür değil mi?

Aracla bosta git bi kac km yine yaniyo sonra duzeliyo ayni sorun bi kackere benimde basima geldi ama tamamen bosa attigim zamanlar oluyo

Merhabalar yakin zamanda aynı uyarıyı aldim 2 gün boyunca ara ara hata verdi .daha sonra akü bitti yolda kaldım akuyu değiştirince sorun gitti

• Beğen
Tepkiler: mcgc
Bakım sırasında fren lambasının birinin yanmadığını gördük arkadaşlardan birisi ampül değişimini yaptı. 2-3 saat sonra ekranda böyle bir uyarı gözüktü(yokuş kalkma vs gibi) ve çekiş gücü anormal biçimde düştü. Ustaya gittiğimizde ampülü takan kişinin sehven yanlış ampülü takması sonucu bu uyarıyı verdiğini tespit ettik ve sonrasında uygun lamba takılarak sorun çözüldü.

Geri