2014 clio 4 klima soğutmama

Daha olcmedim henuz klima acacak kadar binmedim.

Şahsen memnunum ama ölçmedim

Sonunda olçtüm.kablolu sensoru olan dijital termometrenin sensorunu orta izgaradan 10 cm civari iceri saldim.klimayi acip yola ciktim.3,5 dereceye kadar dustu zaman zaman.fan hizi 3 ve 4 de iken aldim bu sonucu.arac dijital klima.ayrica eco mod acinca derece yukseldi klima performansini sinirladigi belli olmus oldu.

Sonunda olçtüm.kablolu sensoru olan dijital termometrenin sensorunu orta izgaradan 10 cm civari iceri saldim.klimayi acip yola ciktim.3,5 dereceye kadar dustu zaman zaman.fan hizi 3 ve 4 de iken aldim bu sonucu.arac dijital klima.ayrica eco mod acinca derece yukseldi klima performansini sinirladigi belli olmus oldu.

Çok iyi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim eski atmosferik corollada acayip belli oluyordu o durum.. dur kalkli giderken trafigin acildigi zamanlarda bosluk bulup gazliyordum.. devir 5 bine gelince aniden buz kesiyordu arabanin ici ardindan devir tekrar dusunce sogutmasi da dusuyordu.. sonucta direkt kayistan guc aliyor klimalar diye biliyorum arac ne kadar cok devir cevirirse klima motoru da o kadar ceviriyor :)

Geri