2014 clio 4 klima soğutmama

Endlessnihilist

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamlar, 2014 model clio 4 aracımız var araç kiralık ve 0 km geldi. İlk aldığımız günden beri klimadan şikayet ediyorum. Soğutmuyor. Servise de verdik fakat bu araçlar bu şekilde diyip işin içinden çıkıyorlar.benden başka şikayetçi olan var mı acaba?

Benim tespitim clio 4 ve fluencelerin klimalari bazi diger arabalara gore daha az sogutuyor.neden anlamadim.kronik heralde.

Bi termometre ile ölçün. Bizde 2 adet clio4 var ikisi de 5-7 derece arası üflüyor. Diğer araçlarla kıyaslayınca çok iyi bile diyebilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İcerisi soguyuncaya kadar ic sirkulasyonu acin.. cok daha cabuk sogudugunu farkedeceksinizdir.. yeterince sogudugunda ic sirkulasyonu kapatin yolunuza devam edin.. bir de leasing tarzi uzun sureli kiraladiysaniz cam filmi dusunebilirsiniz.. acayip faydasi oluyor cok hizli soguyor aracin ici

Bir de şu var.eger aracinizda eco mod varsa ve aciksa klima performansi kisitlaniyor.

Aracın klima gazını da kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Aracın klima gazını da kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

araç sıfır km gelmiş hocam benim de aklıma ilk o geldi ama yeni aracın gazında bir problem yoktur herhalde diye dusundum. ama dediğiniz gibi çubuk dereceyle ölçtürüp havanın ızgara çıkış sıcaklıgını da ölçmek lazım

Ben de benimkini bi olceyim kac derece bakim merak ettim.problu dijitaj termometre var evde bi bakim.

ben 5-7 derece arası diye biliyorum standartı

Geri