2013 de kullanılacak olduğu söylenen radar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mantis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi bu kadar radara önem vereceklerse anlamıyorum.. 280 300 ibrelik araçları neden sokuyorlar :)
Madem hız sınırı üretmeyin arkadaş 120 den 130 dan sonra giden araç.. Üretilen aracıda sokmayın :)

Abi bu kadar radara önem vereceklerse anlamıyorum.. 280 300 ibrelik araçları neden sokuyorlar :)
Madem hız sınırı üretmeyin arkadaş 120 den 130 dan sonra giden araç.. Üretilen aracıda sokmayın :)
bosunamı bura TURKIYE dedik arkadas.. 120 basan arabaya 300 Yaptırırız :D SIkıntı yok

Bende gördüm bundan.

Millet radarın yerini çözene kadar çoktan masrafını çıkarıp kara sokar maliyeyi...:cool::cool:

Bunu Koyamazlar, 2 Güne Kırarlar hihi

Yoldan 7 metre yukarı tabelanın üstüne takarlarsa ya.....:cool:

Radar olan yola uyarı koymalılar... vatandaşa tuzak gıbı oluyor böyle... :berbat

Telefonun Bluetooth sistemini devreye sokarak, araçtaki SmartRadar adı verilen küçük cihazla bluetooth üzerinden bağlantı kuran bu uygulama, radarın ya da hız kamerasının taradığı alanı harita üzerinden tespit ediyor. Belirlenen o noktayı GPS üzerinden haritaya kaydeden uygulama, daha sonra bunu sistemin veri tabanına kaydediyor. Bu sayede uygulamayı kullananlar, harita üzerinde hangi bölgelerde hız kameralarının olduğunu öğrenebiliyor. Kullanıcı, Bluetooth’a yakalanan radar sinyallerinin, bir polis aracına ya da kameraya ait olmadığını anlarsa sisteme bunu tanıtarak, gereksiz uyarıların da önüne geçilebiliyor. Uygulamanın araçtaki radar tespit eden sistemle birlikte çalışabilmesi için yıllık 50 dolara ödenmesi gerekiyor.
Kaynak: Hürriyet

http://www.egm.gov.tr/hukuk/EMNIYET...T. VE SERIT DARALTMA YON. ILISKIN YONERGE.htm

Radar olan yola uyarı koymalılar... vatandaşa tuzak gıbı oluyor böyle... :berbat

Katılıyorum . Radar sürücülere kesinlikle bildirilmek zorunda tabela,afiş vs. bildirim panosu muhakkak olmalı. Gizli radar diye birşey yapamazlar,öyle bi kanun ve yürütmelik yok .

Yollarda belirgin radar ıkazları sıkça olursa, zaten akıllı olan vatandaş tedirgin olup, normal hızda gıder...:cool:

içinden kızar tabi, le 240 km hıza çıkcak arabayı yarı hızda kullanıyoz, bu ne beya der ama... :cool:

Geri