2012 symbol çok hafif geliyor

Bu renaultu tutma sebebim yakıt yakıtları iyi olmasa dönüp bakmayacam bile

Broadwayin kullanımı daha fazla fiziki güç gerektirdiği için öyle geliyordur tabi ki broadwayden daha iyi ancak son model symbol bile megane 1 kadar iyi yol tutmuyor

aynı düşüncedeyim . symbolde, brodway'de olmayan abs, hava yastıkları gibi ekstra artıları yanında 2012 modelde eski araca kıyasla metal yorğunluğu yoktur. bazı reno modellerinin yol tutuşundaki zayıflık kasa ağırlığı, yükseklik gibi etkenlerden kaynaklanıyor. bunun yanında reno'larımızın gerçek bir şehir efsanesi olan; yakıtı, parçası, ikinci eli var :)

Bazen düşünüyorom bu symbolu mühendisler yerine mühendisin yanında staj veya iş öğrenen kişileremi yaptırıyoşar die :)

Satıp bir eski kasa öneririm size dci alırsınız 2008 model falan.
Kullanımım biraz serttir sert girerim viraja ama bu zamana kadar hiç savurmadı :)

Satıp bir eski kasa öneririm size dci alırsınız 2008 model falan.
Kullanımım biraz serttir sert girerim viraja ama bu zamana kadar hiç savurmadı :)
aracaımda savrulma yok sadece o hissi veriyor bana güven vermiyor dreksiyona geçince :D

bir araba en fazla bu kadar küçümsenir ne demişler ne kadar para o kadar köfte 3 yıldan beri kullanıyorum o hissi hiç hissetmedim...

bir araba en fazla bu kadar küçümsenir ne demişler ne kadar para o kadar köfte 3 yıldan beri kullanıyorum o hissi hiç hissetmedim...
bedava almadık arabayı sonucunda 20-21 milyar para verdık.Küçümsemiyorum sadece araç ile ilgili sorunu söylüyorum

Biraz direksiyona yapışın iyi girmeye bakın virajlara o zaman o hissi gidercek şeyler yapın :)
allette gergin hiç 1.2 gibi değil bastınmı gidiyor :D

ilk symbol aldığımda banada öyle gelmişti lastik havalarınızı kontrol ettirin rot balans ayarlarınıza baktırın ve 3.5cm lik eibach yay takın eğer lastikleriniz eskiyse michelin energy saver öneririm sonra keyfinize bakın lastikte çok önemli symbolde tabi bi c segmenti gibi viraj beklemeyin ama kendi klasmanının hakkını verir symbol cokta kötü degildir iyi günlerde kullanın aracınız temiz tekrar belirtiyim lastik çok önemli symbolde :)

Geri