2012 model megane 3 olanlar dikkat etsin

Bende de 2012 megane 3 var. Bir dikkat edeyim yaniyor mu? Yakin tarihte muayeneden gectim.

Merhaba Arkadaşlar,
Bende de 2012 ST Gt Line var, aynı lambayı ben de yetkili serviste sordum.
Tesisatı çekili mevcut ama çalışmıyor, servisdeki arkadaşlar da baya araştırdı ama efsane olduk.
Tesisat var, ampul var ama lamba yanmıyor.
Yüksek ihtimalle gündüz farı olduğu için devre dışı. :)

bayram bey arac buyuk ihtimal yerli üretim. o siyahla işaretli olan park ampülu maviyle işaretli olanda gündüz farı. normalde farlarınızı yaktıgınızda park ampullerinin yanması gerek (siyah işaretli) gündüz farı ise yerlilerde aksesuar olar konulmuş (mavi işaretli) yani hiç bi şekilde çalışmıyor tabi oto elektirikçide bi işlem yaptırmazsanız. velasıl yanması gereken siyah işaretli olan. umarım yardımcı olmuşumdur. iyi günler

Merhaba Arkadaşlar,
Bu sorunun biraz farklı halini ben sorayım.Arkadaşımın aracından benimkiside 1,5 dci privilage makyajlı kasa.Ledleri var farlar yanınca bu zenon gibi olan dönüşe duyarlı olan far zaten yanıyo sorun yok.uzunları yakıncada uzunlar yanıyor buraya kadar herşey normal fakat uzun fara ait ampulun aynısı mevcut(bayramaltun arkadaşımın siyah yuvarlak içerisinde gösterdiği) ama yanmıyor.Yani kısa far ve uzun farlar yanıyosa yanmayan o ampul ne işe yarıyor bileniniz varmı :)

Merhaba Arkadaşlar,
Bu sorunun biraz farklı halini ben sorayım.Arkadaşımın aracından benimkiside 1,5 dci privilage makyajlı kasa.Ledleri var farlar yanınca bu zenon gibi olan dönüşe duyarlı olan far zaten yanıyo sorun yok.uzunları yakıncada uzunlar yanıyor buraya kadar herşey normal fakat uzun fara ait ampulun aynısı mevcut(bayramaltun arkadaşımın siyah yuvarlak içerisinde gösterdiği) ama yanmıyor.Yani kısa far ve uzun farlar yanıyosa yanmayan o ampul ne işe yarıyor bileniniz varmı :)

ledler yandığı için yanmıyor, led olmasaydı o zaman yanardı.

Yeni araçlarda bu durumun farkına varmışlar :)
Örneğin clio makyajlı kasada park ampulu nu de koymamışlar sadece kısa uzun var.

adam bır fark kalıbı yapmış,aynı farı gunduz farı olan aracada koyuyor gunduz farı olmayan aracada koyuyor standart uretım yapıp malıyetten kacıyor aldıgın pakette gunduz farı varsa gunduz farı baglı yoksa amerıkan park gunduz farlı gezmemizi sağlayan koca yürekli otomotiv devi :D

Peki bunu nasıl değerlendirebilirim.Yada şunu sorayım uzun farlar nedense bana sarı gibi geliyor.Bu yanmayanlar uzun farlarla aynı anda yanması için birbirine bağlanırmı bilginize varmı?
teşekkürler.

Geri