2012 model megane 3 olanlar dikkat etsin

bayramaltun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
https://store.donanimhaber.com/b5/54/12/b55412c2bbe9acd7d2c5d7e0250d0a58.jpg

siyah ile gösterilen ampul fabrika çıkışı çalışmıyor(yeni farkedip servisten öğrendim) aracım megane 3 1.5 dci edc privilage 2012(makyajlı) model. Yakında muayenesi var sorun çıkartırlarmı. Bu modelde gündüz için ledler var. (resim benim aracın değil)

park ampulu yanmıyor yanı öylemı hocam? ufak olan, soldaki?

Park lambaları
Sınır lamba(ları): bir kısmı yanmıyor,camları hasarlı, izinsiz sayıda kullanılmış rengi yönetmeliğe uygun değil,montaj pozisyonu uygun değil > Hafif Kusur
Park lamba(ları): camı hasarlı,montaj pozisyonu uygun değil > Hafif Kusur
Ön park lamba(ları): rengi yönetmeliğe uygun değil > Hafif Kusur

Kaynak

siyah ile işaretli olan lamba var ama tesisat yok. Park mı bilmiyorum.

iki sene önce geçmiştim muayeneden zaten bilmiyordum. megane 3 ön far diye artınca orjinal far da zaten siyahla işaretli kısım yok. tek lamba var.

gündüz farı herhalde. ledler oldugunda sorun olmaz diyenlerde var bazı ledli mondeolarda da benzer durum varmış. Kesinnemin olmak istiyorum bilen varsa

park ampulu yanmıyor yanı öylemı hocam? ufak olan, soldaki?

park mı bilmiyorum ama yanmayan dediğiniz.

bende cumartesi sabahı kısmetse muayeneye giricem aracın ön park ampullerini beyaz led olarak değişmiştim orjinalleri duruyor sizce değiştireyim mi yoksa birşey demezler mi ? her ampulü orjinal tek farklı olanlar ön park ampullerim

Belki ampul kesmistir bi degistirip deneseniz?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende cumartesi sabahı kısmetse muayeneye giricem aracın ön park ampullerini beyaz led olarak değişmiştim orjinalleri duruyor sizce değiştireyim mi yoksa birşey demezler mi ? her ampulü orjinal tek farklı olanlar ön park ampullerim

Gerek yok bende beyazla girdim sıkıntı olmadı.

Geri