2012 1.2 symbol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s3mp4t1c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende mais bujı taktım ama fabrıkada takılan yanı cıkan bujı NGK di bujıyıde onceden aldıgım ıcın taktırdım ama aklımada takılmadı degıl lpg lı dıyemı NGK takılmıs dıye ama ozel bı bujı degıldı mais bujılerı taktım yolda yaptım bı fark olumsuz degısıklık olmadı.yakıttan cok memnunum gaz 2 lıradan sehır ıcı 18 kurus sehır dısı sabıt 90.100 km hızla 125 kurus yıne sehır dısı klıma acık ortalama 130.140 hız otobanda 150 km mesafeyı 160.170 hızla gıdıyorum yıne 180 kurus falan yakıyor kardesım sen benzınde ne yakıyorsun?

Şehir dışı 110 140 arası gidiyorum genelde klima açık 23 kuruş falan yakıyor benzine göre gayet iyi geliyor. Şehir içinde spor kullanıyorum 30 kuruşu buluyor

gayet guzel benzıne gore yakıt degerlerın..lpg taktırmak ıstersen cok barız bır perfonmans kaybı yasamazsın.aracı sıfır aldın anladıgım kadarıyla yetkılı servıse kac kere bakım yaptırdın bujılerı kac kmde degısmıstın..senın modelde kol dayama kolcak varmı bılmıyorum ama ben daha yenı netten symbol uyumlu kolcak aldım 5 dakıkada montaj yaptım uzun yolda ılac gıbı geldı bırde cam ruzgarlıgı taktırmak ıstıyorum nıkelaj hatlı olanlardan sende varmı cam ruzgarlıgı ıse yararmı acaba.

Kol dayama 1e1 uyumlu yoktu benim aldığım vakit en dandik koçaklar bile 130 140 liraydı nem kendim uydurdum güzel oldu. Cam rüzgarlığı evt var yani görüntü olarak güzel işe de yarayışlı gerçi artık sigara içmiyorum yine de uzun yolda güzel oluyor. Benimkileride çocuk kırdı patlattı falan bende nilelajlılardan almayı düşünüyorum.

aracı sıfır aldın anladıgım kadarıyla yetkılı servıse kac kere bakım yaptırdın bujılerı kac kmde degısmıstın..ben aracta sıgara ıcmıyorum ama uzun yolda hafıf yagmurlu havalarda ıse yarar dıye dusunuyorum.cam ruzgarlıgıda kım once taktırırsa resım atsın :)

Kardeş bende cam rüzgarlığı var ama biraz daha eskisin kromajli ile değiştireceğim. Bujilerimi enson 25 binde değiştirdin onların 30000 km si var 30 binde bir değişmesi lazım bir daha ki yağda benim yağ + filtreler + polen filtresi + triger+ bujiler + akis körükler + belki ön balatalar değişecek masraf var yani

Serviste de 1 kere bakım yaptırdım ama inan hoşuma gitmedi sanayide işinin ehli bir usta daha iyi ilgileniyor. Serviste adamın ne yağ kullandığı orjinal mi yan sanayii filtre kullandığı belli değil. Sonuçta adam seni araç başına yaklaştırmıyor. Mesela Renault elf 5 40 öneriyor ama adamlar shell varil yağ kullanıyorlar ne incelikte olduğu belli değil. Ama ben castrol 5 30 kullanıyorum yağımı en iyisinden filtreleride orjinal alıyorum akım geride kalmıyor.

on fren balatalarını ben yenı degıstım cok bıse degıl 30 lıra trv marka balata.ılk balata degısımı arabanın. 57bınde benım arac bı baktır belkı daha gıderı vardır balatanın.triger kesınlıkle orjınal olmalı katılıyorum ama ben 60bınde degıstırmeyı dusunmuyorum fıkrım degısmezse:)fıltreler orjınalı sart degıl ben n11 den yag hava polen fıltre setı aldım 27 lıra.cıkan yanı servısın taktıgı fıltrelerden bı farkıda yoktu bılgın olsun.

Ben arka balataları değiştirdim 6 ay önce orjinal arka balata 130 liraydı voleo 40 trw 35 di sanıyorum ve voleo aldım. Orjinal alamadım diye stres yapmıştım ve içinden trw çıktı sevindim. Adamlar orjinalinde bile trw kullanmış. O zaman ustaya önlerede baktırdım daha yarı bile olmamış demişti. Filtrelere de en son takımına 100 lira verdim.

kardes sımdı aklıma bıse takıldı normalde on balatalar daha cabuk bıter bılırsın ıkıncı on balata degısımınde arkada degısır normalde.sen arabayı sıfırmı almıstın sanırsam daha once bı kere on balata degısmıs olması lazım mantık olarak. arkalar bıtıp onler daha yarıysa yoksa arka balatalarda ınceden surtme falanmı vardı dıyecegım ama ?fıltrede dedıgım gıbı bence hıc gerek yok 100 lıra vermeye ama sen bılırsın tabı.

Geri