24 Kas 2012 Konuyu Başlatan #11 furkans Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2012 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 amin cümlemizin inşallah kazasız belasız günler..
24 Kas 2012 #12 dinc.ihsan İhsan DİNÇ Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eyl 2012 Mesajlar 117 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Güzel araç. Kazasız belasız sürüşler.
24 Kas 2012 #13 memo_16 Bilgi Girilmemiş maaşallah kazasız belasız, Türkiye üretimimi bu, stajdayken aynı modelin kırmızısını görmüştüm çok hoşuma gimişti
maaşallah kazasız belasız, Türkiye üretimimi bu, stajdayken aynı modelin kırmızısını görmüştüm çok hoşuma gimişti
24 Kas 2012 #14 FluenceEDC Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2012 Mesajlar 211 Tepkime puanı 0 Puanları 0 2.0 varmiki Tütkiyede ?????
24 Kas 2012 #15 onur2ran Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 70 Puanları 0 Keyifli gunlerde kullan XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
24 Kas 2012 Konuyu Başlatan #16 furkans Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2012 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 FluenceEDC' Alıntı: 2.0 varmiki Tütkiyede ????? Genişletmek için tıkla ... normalde türkiyeye satışı yok yurtdışına veriliyor ama fabrikada ihalye çıkmıştı oradan satınaldım oyüzden türkiyede tek
FluenceEDC' Alıntı: 2.0 varmiki Tütkiyede ????? Genişletmek için tıkla ... normalde türkiyeye satışı yok yurtdışına veriliyor ama fabrikada ihalye çıkmıştı oradan satınaldım oyüzden türkiyede tek
24 Kas 2012 Konuyu Başlatan #17 furkans Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2012 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 memo_16' Alıntı: maaşallah kazasız belasız, Türkiye üretimimi bu, stajdayken aynı modelin kırmızısını görmüştüm çok hoşuma gimişti Genişletmek için tıkla ... evet türkiye üretimi bende oyak renaultdayım zaten
memo_16' Alıntı: maaşallah kazasız belasız, Türkiye üretimimi bu, stajdayken aynı modelin kırmızısını görmüştüm çok hoşuma gimişti Genişletmek için tıkla ... evet türkiye üretimi bende oyak renaultdayım zaten
24 Kas 2012 Konuyu Başlatan #18 furkans Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2012 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 onur2ran' Alıntı: Keyifli gunlerde kullan XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sağolsın..
onur2ran' Alıntı: Keyifli gunlerde kullan XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim sağolsın..
24 Kas 2012 #19 memo_16 Bilgi Girilmemiş furkans' Alıntı: evet türkiye üretimi bende oyak renaultdayım zaten Genişletmek için tıkla ... hangi departmanda çalışıyorsunuz ben yazın stajımı argede yapmıştım babamda motor departmanında çalışıyor
furkans' Alıntı: evet türkiye üretimi bende oyak renaultdayım zaten Genişletmek için tıkla ... hangi departmanda çalışıyorsunuz ben yazın stajımı argede yapmıştım babamda motor departmanında çalışıyor
25 Kas 2012 Konuyu Başlatan #20 furkans Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Haz 2012 Mesajlar 18 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 memo_16' Alıntı: hangi departmanda çalışıyorsunuz ben yazın stajımı argede yapmıştım babamda motor departmanında çalışıyor Genişletmek için tıkla ... ben presteyim 9 yıldır arge bize yakın hemen yanıbaşımızda zaten..
memo_16' Alıntı: hangi departmanda çalışıyorsunuz ben yazın stajımı argede yapmıştım babamda motor departmanında çalışıyor Genişletmek için tıkla ... ben presteyim 9 yıldır arge bize yakın hemen yanıbaşımızda zaten..