2010 megane 2 sedan parçacı sanzuman 100 bg dedi aracım 85 beygir fikirleriniz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre3444
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru sanzımanınız 100 Beygirlik Megane 2 sanzımanı. Euro4 Motor olduğu İçin. Ama motor gücünüz 85 Beygir. Ruhsat bilgileri Doğru KW Cinsinden yazar bunuda 1.36 ile çarpıp Aracın kaç beygir olduğunu görürsünüz. Aracın'da Fluence, Megane 3 Motoru var. Euro5'lerde 90 Beygir ve 110 beygir Olarak çıktı zaten.

O Yüzden Bosuna kurcalama Müdür :) Sanzıman 5 İleri işte Daha ötesi yok :)

Doğru sanzımanınız 100 Beygirlik Megane 2 sanzımanı. Euro4 Motor olduğu İçin. Ama motor gücünüz 85 Beygir. Ruhsat bilgileri Doğru KW Cinsinden yazar bunuda 1.36 ile çarpıp Aracın kaç beygir olduğunu görürsünüz. Aracın'da Fluence, Megane 3 Motoru var. Euro5'lerde 90 Beygir ve 110 beygir Olarak çıktı zaten.

Üstadım öncelikle teşekkür ediyorum. Ruhsatta yazanla carptım 85 beygir cıktı zaten
Aracım 5 ileri evet ama çok seri ve atak 0-100 hızlanmasın 10 saniyede felan tamamlıyorum en kısa zamanda videoda ekliceğim zaten bu hızlanmayla alakalı
Kurcaladııgım yok zatende hani bu sanzuman olayında sanslımıyım diye düşündüm o yüzden danısmak istedim arkadaslar

hal böyleyse reno şaşırttı:) fark istemeden üst donanım koymuş ilk kez:)

hal böyleyse reno şaşırttı:) fark istemeden üst donanım koymuş ilk kez:)

Evet abi ortada bi gariplik var o yüzden bende sasırdım ve sormak istedim iyimidir kötümüdür diye aracın hızlanması felan cok cok ıyı mesela dediğim gibi 0-100 hızlanması 10 saniye gibi carbon clean uygulaması felanda cabası tabi :)
Aracımın motor kısmında renaultun yaptıgı bi agalık var ama hayırlısı :)

Üstadım öncelikle teşekkür ediyorum. Ruhsatta yazanla carptım 85 beygir cıktı zaten
Aracım 5 ileri evet ama çok seri ve atak 0-100 hızlanmasın 10 saniyede felan tamamlıyorum en kısa zamanda videoda ekliceğim zaten bu hızlanmayla alakalı
Kurcaladııgım yok zatende hani bu sanzuman olayında sanslımıyım diye düşündüm o yüzden danısmak istedim arkadaslar

maşallah, senin megy kaçar tabi emre. yaptığın bakım temizlik itina kimde var:eyv

maşallah, senin megy kaçar tabi emre. yaptığın bakım temizlik itina kimde var:eyv

Yakıtı shell gtl nitro'dan başka asla almadım uzunn zamandır abicim ve en son 5000 km önce carbon clean bide zaten son olarak değişen yüksek basıncı ayarlayan parcadan sonra araba maşallah canavar gibi oldu diyebilirim bugun bi kendim öylesine 0-100 denedim bi elimde telefon felan derken tam odaklanamasamda 10 saniye felan gibi oldu
Ve 2 depoda bi bor'un yakıt katkısını kullanıyorum gercekten faydası var

Ayrıca son bakımda 5-30 yağ koydum önceki 10-40 dı aracın sesi bahriz sekilde azaldı uzun yolda mesela 160 da arac bagırmaya baslarken 160-170de suanda ses önceki 120 ile giderken gibi

katkı işine sıcak bakmıyorum ama hadi hayırlısı. şahsen kullanacak olsam würt enjeksiyon temizleyicisi dışında atmazdım

katkı işine sıcak bakmıyorum ama hadi hayırlısı. şahsen kullanacak olsam würt enjeksiyon temizleyicisi dışında atmazdım

Abim würth gerçekte cok kaliteli ancak pek bulamıyorum bulsam direk alırım ama bor markasıda fena değil
1 bucuk senedir kullanıyorum pek bi sorun yaşamadım ve gerçekten faydasını görüyorum diyeyim
Amcamda 85 lik fluence var abi onunla cok ısıklarda dur kalk yaptık drag diyelim her defasında anahtarını aldım bu arada senin fluence görünce aklıma geldi abicim :D

Ama sunu söylemek isterim fluence oturma ve hakim olma acısından daha iyi koltuk daha iyi sarıyor

Abim würth gerçekte cok kaliteli ancak pek bulamıyorum bulsam direk alırım ama bor markasıda fena değil
1 bucuk senedir kullanıyorum pek bi sorun yaşamadım ve gerçekten faydasını görüyorum diyeyim
Amcamda 85 lik fluence var abi onunla cok ısıklarda dur kalk yaptık drag diyelim her defasında anahtarını aldım bu arada senin fluence görünce aklıma geldi abicim :D

Ama sunu söylemek isterim fluence oturma ve hakim olma acısından daha iyi koltuk daha iyi sarıyor

yabancıya gitmesin sen al anahtarı:) shel nitro plus'a devam, güzel mazot

yabancıya gitmesin sen al anahtarı:) shel nitro plus'a devam, güzel mazot

Megandan sonra almana geçerim abi wolkswagende var bizde alman gerçekten farklı motor sesi bile ciğerdennn geliyo bambaska bişey :))

Skoda superb modeli opel insignia modeli hoşuma gidiyo latitude ler de güzel ancak motoru 110 bg oldugu için biraz düşündürücü geliyor bana :)

Geri