2010 model araclar OTS guncellemesi ile 20. 000 km de oldu.. Benimkide eskiden 15 bin de birdi..evet abi 20011 den sonra kesin 20.000 bin oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2010 model araclar OTS guncellemesi ile 20. 000 km de oldu.. Benimkide eskiden 15 bin de birdi..evet abi 20011 den sonra kesin 20.000 bin oldu.
2010 model araclar OTS guncellemesi ile 20. 000 km de oldu.. Benimkide eskiden 15 bin de birdi..
2010 model araclar OTS guncellemesi ile 20. 000 km de oldu.. Benimkide eskiden 15 bin de birdi..
2010 model araclarda OTS vardi. Kucuk bir metal bir demir. Degisti. Motor komple indi. bu degisimden sonra bakim araligi 20 000 olacak dendi.
Evet o dediginiz sey galiba. Bir parmak kalinliginda ve yamuk yumuk bir demir parcaydi. Hatta aracim servise girdigi icin o parca degistirmeden aracimi vermediler. Arac servise girdiginden ve ots gozuktugunden kesinlikle. Degistirmeden teslim etmediler.. bu islem sonrasi bakim araligi artti...bazı fluence ve megan3 lerde iyileştirme adına küçük bir yakıt hortumu değiştirildi, aynı uygulamamı yoksa ots
Evet o dediginiz sey galiba. Bir parmak kalinliginda ve yamuk yumuk bir demir parcaydi. Hatta aracim servise girdigi icin o parca degistirmeden aracimi vermediler. Arac servise girdiginden ve ots gozuktugunden kesinlikle. Degistirmeden teslim etmediler.. bu islem sonrasi bakim araligi artti...
Yani bilmiyorum, evet olabilir . Ama anlamadigim ne olduda 5 bin km artti bir anda, yada niye halen baska araclar 15 bin halen. Motor ayni degilmi sonucta allahalla ilginc . Ben 2010 lar bu OTS ile 20 bin oldu zannediyordum.20 bin, 15bin'den iyidir hayırlı olsun
senin araçta bahsi geçen yakıt hortumu dışında bir değişim daha yapılmıştır. yakıt hortumunu daha randımanlı işleyiş adına değiştiriyorlar, bakım aralığıyla ilgisi olan bir parça değil.
Yani bilmiyorum, evet olabilir . Ama anlamadigim ne olduda 5 bin km artti bir anda, yada niye halen baska araclar 15 bin halen. Motor ayni degilmi sonucta allahalla ilginc . Ben 2010 lar bu OTS ile 20 bin oldu zannediyordum.