2009 ve Altı Araçlara %30 işçilik %30 y.parça İNDİRİM KAMPANYASI.......

Pc den girince acip telleri not alicam sag olasin bi ctesimiz var onda da 8 de gelirsiniz bitirmeye calisiriz diyolar e pazarlari calisiyorum arac lazim yoksa taksiyle batarim bakim bana pahaliya patlar:) hani insanlar anca hafta sonu goturebilir sonucta 6 gun calisanlar napiyor acep,?
haklısınız hocam inş herşey yolunda gider..

bir de şimdi bu kampanya yüzünden yoğunluk olacak di mi servislerde :slc yandık :(

abla senin araba 2012 değil miydi sanki 2009 ve altı demiş onur abi kampanyaya :soru

Onur 2000 clionun (1.6) triger seti ne kadar tutar?

abla senin araba 2012 değil miydi sanki 2009 ve altı demiş onur abi kampanyaya :soru

evet, evet onur abi sağ olsun önce sevindirdi ama fazla sevinemeden baltalı ilahlık yaptı :D yarın gidemeyeceğimiz için doğrudan 11 mart 6 nisan arasına kalıyor da bizim bakım, kampanya yüzünden 4 yaş üzeri araçlar çok gelirse yoğunluk olacak diye endişelendim ama yapacak bir şey yok, mecburen saatleri daha geniş olan bir servis seçeceğiz.

evet, evet onur abi sağ olsun önce sevindirdi ama fazla sevinemeden baltalı ilahlık yaptı :D yarın gidemeyeceğimiz için doğrudan 11 mart 6 nisan arasına kalıyor da bizim bakım, kampanya yüzünden 4 yaş üzeri araçlar çok gelirse yoğunluk olacak diye endişelendim ama yapacak bir şey yok, mecburen saatleri daha geniş olan bir servis seçeceğiz.

hehehehe

Onur 2000 clionun (1.6) triger seti ne kadar tutar?

Abi 579,08 tl tutuyor indirim zamanında ama sadece kayış değil aksesuar kayışı bilyeler rulmanlar hepsi dahil normal tutar 850 tl.

renault,megane II polen filtresinde indirime gitmiş bende parçacı aynı malzemeyi daha uygun fiyata verdiği için parçacıdan aldım.54 tl den 23.5 a düşmüş mais malı bu fiyata çok iyi olduğunu düşünüyorum
Polen Klima Kabin Filtresi Megane 2 Orjinal-Mais

Son 10 Gün arkadaşlar...

Geri