2007 dCi Symbol Yakıt tüketimi ortlama Rekoru

​MaşAllah abi sümbüle.:eyv

O arabadan değil şoförden kaynaklanıyor canım. Maşallah şoförümüze nazar değmesin...12 3

​MaşAllah abi sümbüle.:eyv

Eyvallah :eyv

Yalnız sümbül değil, symbol yazılır sembol okunur. Lütfen ;)
her symbol'e sümbül demeyelim, kezban der gibi :))

Osmaniye'de Fulleyip Ankara Gölbaşı'nda bitirdim yakıtı.170 Liraya fullemiştim. 650 KM geldim. az mı çok mu acaba? ben yeniyim bu konularda hesap kitap da bilmiyorum :/ ortalam hızımız da 130 du.

26 kuurş falan yakmış kalabalıktın herhalde bide basmışsın ee normal sayılır yakıtın

Arkadaşlar Ben 1,4 8 Valf 2007 Symbol satın aldım bugün araçta LPG yok eski sahibinin dediğine göre Araç şehir içinde 7 Lt 100 Km yakıt tüketiyormuş.Eğer bu şekilde bir tüketim yakalarsam LPG taktırmayabilirim.Forumdaki kullanıcı arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum bu mümkünmü ? LPG Karbüratörlü Accent ile 100 Km mesafede 20-25 YTL Şehir içi kullanım ile gidiyordum...

Harika değerler bunlar nazar değmesin

Arkadaşlar Ben 1,4 8 Valf 2007 Symbol satın aldım bugün araçta LPG yok eski sahibinin dediğine göre Araç şehir içinde 7 Lt 100 Km yakıt tüketiyormuş.Eğer bu şekilde bir tüketim yakalarsam LPG taktırmayabilirim.Forumdaki kullanıcı arkadaşlar ne düşünüyor merak ediyorum bu mümkünmü ? LPG Karbüratörlü Accent ile 100 Km mesafede 20-25 YTL Şehir içi kullanım ile gidiyordum...

eğer dediği gibi ise 7 litre 4.25'den 29,6 kuruşa tekabül eder. gayet güzel bir rakam. :eyv

Geri