2006 Symbolüme Ufak Dokunuşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AŞiKaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eşik çıtaları nereden arkadaşım?

Cebimdeki telefondan Patara Kütere gönderildi

Daha Önce Sponsorumuz Olan S-dizayndan...

Cok guzel olmus Allah kaza bela vermesin. otm. cam kapamayi kaca yaptirdiniz acaba? American park da parklari sinyallere verip eski park ampullerini sokuyor sanirim cogu kisi?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok guzel olmus Allah kaza bela vermesin. otm. cam kapamayi kaca yaptirdiniz acaba? American park da parklari sinyallere verip eski park ampullerini sokuyor sanirim cogu kisi?

35 - 40 Tl ye Cam Kapama Modülünü Aldım 10 Tl de El Emeği Verdim Evet Amerikan Parkta Çoğu Kişi Öyle Yapıyor Ben Sökmedim...

35 - 40 Tl ye Cam Kapama Modülünü Aldım 10 Tl de El Emeği Verdim Evet Amerikan Parkta Çoğu Kişi Öyle Yapıyor Ben Sökmedim...
Camlarin ayni anda kapanmasi icin ekstra birsey mi gerekiyor acaba? Alarm kumandasinda ve anahtar merkezi kilit butonuyla da calisiyor deil mi? Cok kullanisli olmus. Sikintisi olmuyor sanirim ampulu sokmenin?

Camların Aynı Anda Kapanmamasının Nedeni Aküye Fazla Güç Binmesin Diye Evet Her İki İle Çalışır Kapıları Kitleyince Camları Kapatır Bi Sıkıntı Çıkmaz Ampülü Sökünce Sanırım muayenehane Sıkıntı Çıkarmı Bilmiyorum...

Camların Aynı Anda Kapanmamasının Nedeni Aküye Fazla Güç Binmesin Diye Evet Her İki İle Çalışır Kapıları Kitleyince Camları Kapatır Bi Sıkıntı Çıkmaz Ampülü Sökünce Sanırım muayenehane Sıkıntı Çıkarmı Bilmiyorum...
Cok tesekkur ederim hocam en yakin zamanda taktiracagim.

Geri