2006 clio 3 dynamic mercek far problemi

msaydemir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba 2006 model clio 3 aracım var, orjinal mercek far üzerinde ama kısa farlar bu yüzden hiç göstermiyor abartısız söylüyorum 10 metre önünü zor görüyorsun. ampulleri değiştirdim olmadı, ne yapmam gerekiyor, bu konuda bilgilerinizi rica ediyorum.

Farın iç nikelajları ne durumda acaba?

ampül falan değiştirdiyseniz ve yine olmuyorsa mercek kararmıştır mercek karardıysada yeni far almak lazım
yeni far almadan mercek değiştirilebilir ama farlar açılacak ,o boyutta oraya mercek zor bulunur bu üzden aynı merceklerden bulunmak zorunda oda zor o yüzden farları değiştirmeniz gerek diye düşünüyorum
bu arada bu mercekli farlar ile normal halojen farların soketi aynımı benim araçta halojen far mercekli takmak istesem merceklileri direk takabilirmiyim tabi viraj aydınlatması vs kullanmıyacağım sadece normal hali ile ??

Teşekkürler ben aracı aynı kullanmaya devam

bende de aynı sıkıntı oldu osram beyaz ampül aldım yine değişen bi şey olmadı en son xenon kit aldım. eskisinden daha iyi durumda şu an ve xenonların mercekte yanması çok güzel bi görüntü oluşturdu. sizede öneririm. fotoğraf eklemeyi bilmediğim için ekleyemedim

Geri