Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle kendinizi tanıtınız.Aracınız güzel olmuş tavsiyem ön farları ve panjuru makyajlı kasayla değiştirin başkada bir eksiği yok
kardes ön panjur ve farların degişmesi yetmez komple ön tampon değişmesi lazım faz 2 farlarının takılması için megane 2 nin 3 farklı tamponu var 1.si bu faz 1 kasa tampon 2.si faz 2 tampon 3.sü faz 2 makyajlı tampon yani benim aracımın tamponu sis farı ve farlar arasında cıta olan model yani sadece farları degiştirmekle olmuyor komple tampon değişmesi lazım farların yerine oturması için yani bu tampona faz 2 farı takılmaz
Eski aracımdan acıklayayım sana bişeyler
Rs tampon zevk işi bişey diyemem nikelaj veya cam rüzgarlıkları ben sevmiyorum herkezin tarzı farklı,Benim eski aracımda 18inc vardı,senin dedigin titreme sadece göbek kısmında bosluk varsa ondan kaynaklı bir olay,Bende hic yapmadı yol tutusu olsun,sallama bile yapmıyordu.Yakıt konusunda birazcık artık oluyordu okadarda olsun,hızlanmada etki varmı var ama yarısa cıkıcak halin yok,görüntü istiyorsan tak değer.Arka bagaj üstüne m cıtalardan al cok tatlı olur.Angelları görüntü olarak güzel ama aydınlatma olarak can sıkıcı umarım sorun yasamazsın,sislere xenon tatlı oluyor takılırken azıcık ayar vidasından asagı aldırırsan karsıdan geleni etkilemez.İc aydınlatma vede dıs plakalık aydınlatmalarını beyaza cevirirsen cok güzel oluyor.simdilik bukadar yardımcı olabildiysem ne mutlu..