2002 Clio 2 RTA tekleme

phantom044

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar mrb.siteye yeni üye oldum,adanada yaşıyorum,2.araba olarak 2002 model clio2 1,4 8v rta aldım,arkadaşımın arabasıydı,45000 km de aldım,orjinal km de ve ilk sahibinden,araçta tüp takılı değildi ve atiker marka lpg taktırdım,lpg den sonra araba sıcak iken 2. ve 3. viteslerde hafif gaz verince saniyelik bir tekleme başladı,bu tekleme araç yüklü iken daha fazla yapıyor,lpg ciye götürdüm lpg de bir sorun olmadığını ateşleme sistemini kontrol ettirmemi söyledir ve tamirciye götürdüm buji,buji kablosu bobin hepsi değişti,ayrıca trigerseti,motor yağı hepsi değişti fakat sonuç yine aynı,başka bir tamirciye götürdüm oda subab ayarlarını ve boğaz kelebeğini temizledi sonuç yine aynı,son tamirci beyin arızalı olabilir dedi,kafam karıştı, varmı başına böyle bir durum gelen..

tünel altında lpg montajı yapıyorlar arkadaş..
fiş yok, vergi yok)))

lpg elektriğini bobinden çektilerse o da yapıyor...
genellikle tekleme lpg ayarlarından oluyor

lpg yi bölge bayisinde taktırdım,aslında bugün benzindede denedik,benzindede yapıyor ama belli belirsiz,yolda giderken devri düşürüp 2 ye atıp hızı artırmaya çalışrıken anlık kesintiler yapıyor,lpg de daha belirgin yapıyor.

lpg yi bölge bayisinde taktırdım,aslında bugün benzindede denedik,benzindede yapıyor ama belli belirsiz,yolda giderken devri düşürüp 2 ye atıp hızı artırmaya çalışrıken anlık kesintiler yapıyor,lpg de daha belirgin yapıyor.
Ateşleme sistemindeki sorunlar LPG de daha belirgin hale gelir. Sorun ateşleme de

enjektörlerden 1 veya bir kaçı bozulmaya başlamış olabilir.enjektöre baktırın.

Büyük ihtimal söz konusu parçalar ömrünü tamamlamak üzereymiş LPG de durumu hızlandırmış.

Aynı sorun bende de vardı lpg ayarı yapıldı bujiler değişti sorun düzeldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

aynı sorun şu an bende de var. brc serivisine gaz ayarı yaptırdım beni tamirciye yönlendirdi. bujileri ve buji kablolarını değiştir fişek gibi olur dedi. bakalım fırsat bulunca değiştireceğim.

Geri