bunu yazın yapacağız inş yapabiliriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence bunu yapmaktansa şuna bi göz at bu yaz ben bunu kesin yaptırıcam ekranıda kullanabiliyorsun bu aparatla müthiş bi şey tavsiye ederim USB CEVİRİCİ GİRİS TEYP MP3 TÜM ARAÇ TEYP LERİNE GittiGidiyor'da 41769547bunu yazın yapacağız inş yapabiliriz.
çok sağol kardeşim mükemmel birşey cd kadar gereksiz birşey yok hele track olunca ve engebeli yerlerde sesin gitmesi çok kötübence bunu yapmaktansa şuna bi göz at bu yaz ben bunu kesin yaptırıcam ekranıda kullanabiliyorsun bu aparatla müthiş bi şey tavsiye ederim USB CEVİRİCİ GİRİS TEYP MP3 TÜM ARAÇ TEYP LERİNE GittiGidiyor'da 41769547
145 lira fazla değilmi teyp parasıbence bunu yapmaktansa şuna bi göz at bu yaz ben bunu kesin yaptırıcam ekranıda kullanabiliyorsun bu aparatla müthiş bi şey tavsiye ederim USB CEVİRİCİ GİRİS TEYP MP3 TÜM ARAÇ TEYP LERİNE GittiGidiyor'da 41769547
145 lira fazla değilmi teyp parası
e bayda araştırdım bizim araçlara özel changer kablosunu çıkarıyosun oraya direk bağlıyosun 18$ falan
Arkadaşlar sonunda yaptım bu işi.
Aracım Megane 1 1.6 16V 2000 model STW rte.
Teyp resimleri yukardadır. Benzer aracı ve merakı olan arkadaşlara yardımcı olur inş. Ben başka forumlardanda olsa çok faidelendim.
Yaptığım işin resmi;
Burada ki entegrenin 1. ve 24. ayaklarına sağ/sol ses kablosunu, 16. ayağınada şase kablosunu bağladığınızda çok net ve kaliteli bir ses alacaksınız.
Söz konusu entegre numarası=TEA0675 dir.
Kolay gelsin.