Hayırlı olsun burak.. Senin araba zaten az yakıyormus be kardesm 300 kmye 75 tl.. oyle ddin.. gerek yoktu bence.bugün taktırdım lavato gayet güzel düşünmeden taktırın derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun burak.. Senin araba zaten az yakıyormus be kardesm 300 kmye 75 tl.. oyle ddin.. gerek yoktu bence.bugün taktırdım lavato gayet güzel düşünmeden taktırın derim
gökhan 42 arkadaşım bende 2000 motor ot.vites megane 1 var ben şehir içi 28-30 kuruş uzun yolda 23-24 kuruş yakıyorum sakin kullanım 120 ortalama süratle sence değerlerim nasıl? atiker sıralı var, sende landirenzo varmış senin yakıt tüketimin nasıl?
gökhan şehir içi 450 bin yakıyor abartısız bu çok benim için binemiyordum arabayaDeğerlerin çok güzel. Otomatik vites yakıtta dezavantaj'dir ama ona rağmen çok iyi. Babam denedi 24 ben denedim uzun yolda 26.6kuruş yaktım. Tekrar deneyecem yarın . Şehir içi hiç denemedim . Senin yakıt durumu çok iyi