2001 1.4 16w clio aracım var gaz yemiyor

magiclifeone

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2001 mod 1.4 16w hb clio rxt aracım yaklaşık 10 gündür aracım gaz yemiyor gaz pedalına basıyorum sanki pedal boşa gidiyor servise gittim benzin pompası arzızalı dediler değiştirdiler sorun halen devam ediyor acaba neden kaynaklanıyordur bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim

bir sürü nedeni olabilir hocam ama en kaba taslak bakarsak benzin pompası olabilir ama değiştirmişler sorunun geçmemiş :( benzin filtresi tıkalı olabilir benzini süzemediği için besleyemiyodur motoru yada benzin deponu bi temizlettir çünkü zamanla pislikler birikiyor ve benzin çekmiyor pompa ya da arabanın çalışmasında bi salaklık varsa tekliyo gibi çalışıyosa yada belli bi devirden sonra gaz yemesi düzeliyosa conta yakmış olabilirsin...yinede biraz bekle bakalım başkalarınında bildiği bişeyler olabilir belki...umarım en kısa zamanda sorun çözülür geçmiş olsun:eyv

araç tüplü ise kesin ateşlemede sorun var bobinlerden biri arızalı yada buji kablolarından yapar başıma çok geldiği için biliorum sitedede bu sorunu yaşayan çok

Geri