2000 model toros'a yaptığım yenilikler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ftoros
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ellerine saglik dostum hakketten toros s olmus tebrikler

Samsung Edge ile gonderildi

eski kalorifer motorunun iptali ve yeni kuvvetli mercedes fan motoru.

XoMQlk.webp

kızdırma bujisi

oZXDWQ.webp

O kizdirma bujisi ne ise yariyor mersk ettim. Bizim torosunda fani hic uflemiyor dogru duzgun cok sacma bi sistemi var fanin. en iyisi corum kaloriferi sanirim bu toroslara.

O kizdirma bujisi ne ise yariyor mersk ettim. Bizim torosunda fani hic uflemiyor dogru duzgun cok sacma bi sistemi var fanin. en iyisi corum kaloriferi sanirim bu toroslara.

teşekkür ederim. kızdırma bujisi kışın soğuk havalarda kalorifere gelen suyu daha çabuk ısıtıyor ve kalorifer ısısından daha çabuk yararlanıyoruz ve aracın rölantisi daha erken düzeliyor buda yakıt tasarrufu yapıyor. diğer fan konusuna gelince eski renolarda kalorifer peteğini ince ve küçük iki yollu olarak üretmişler kullanıcılardan şikayet gelince yeni toroslarda bunu dört yollu yani dört borulu yapmışlar fakat izalasyanunu tam yapmadıkları için tam verim alınmıyordu ben o kısmı tamamen elden geçirdim tüm hava kaçaklarını kapattım ve bu motoru takınca aracıma binen arkadaşlar ısının fazla olduğunu çorum kaloriferimi var diyor. tabiki çorum kaloriferi çok güzel ama zamanla yerdeki toz ve topraklardan çok etkileniyor birde ustalar corum kaloriferini takarken aracın sağını solunu bozuyorlar gözümle gördüm kalorifer hortumu için yer açacaktı keski ile çekiçle vurarak yer açtı.

ses ve ısı yalıtım izalasyonu çalışması
gAPL32.webp

EqOEan.webp

5kNR5q.webp

ylGn7a.webp

lyQzak.webp

Bütün çalışmalar bitip de toros laguna olunca haber ver senin aracı alalım..qw

Geri