2000 model safkan 2.0 f7r

valla bilemem arkadaşım yanlış olabilir evet bulunduğum yerde 2 tane daha coupe var onlardada 5 kişi yazıyor şuan 2000 yazıyor ve 2000 olmuş oluyor araçta :) keşke 2010 yazsalar dı :D

araç bursadan çıkalı 1.5 yıl olmuş izmirde bir arkadaş almış 1.5 yıl binmiş (tescil tarihinden çıkıyor) bende izmirden aldım aracın önceki plakası 16 E 3677

99 dur da işte zamanında resmi işlemlerin bir noktasındaki aksaklık veya hatadan dolayı öyle olmuştur daha da iyi olmuş vergi vs :D

aracımın motor fotoğraflarını çektim buyrun bakınız. birde ruhsatı çektim gökhan beyin isteği üzerine

​99-yada 2000 neyse ne ama makina zıpkın gibi Allah kaza bela vermesin maşallah:eyv

arkadaşlar kimse bakmıyormu aracıma ? yorumlarınızı bekliyorum olumlu olumsuz

Tipi kısmına kupe yazması lazım normalde. Bence bu durumu fazla dillendirmeyin kimse bişey diyemez belki ama sinekten yağ çıkarmaya çalışıyor bu hükümet sıkıntı olmasın sonra size :eyv

F7R da 75 kw yazan motor gücü benim K4M de 80.8 kw yazıyor :D ayrıca benim ruhsatta otomobil kısmında kupe, renk kısmında sarı ayçiçeği ve koltuk sayısında da 4 yazıyor, ne garip bir sistem bu ruhsat olayı ...

2000 yılında faz 2 çıkmamışıydı yanlış hatırlamıyorsamm....

Geri