dostum ankarada 2.39 lpg bence cok yakıyor. lpg sisteminden olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni değerlerim müthiş sorun bendeymiş meğer Aracım 1.6 16v sport Atiker sıralı lpg 6 aylık daha 2,45 den alıyorum shellden herzaman 4bin devirin altına inmediğim zaman aracım 320 kuruş yakıyor şimdi ise 3bin devri dahi geçmiyorum hız ise 100 km yi geçmediğim zaman 235-240 kuruşa kadar dengeledi ayrıca bir sorum olcakdı bu hafta Trigerim Baskı balatam ve 10bin bakımım olcak bakımdan sonra daha az yaktığını, farkettiğini biliyorumda triger veya baskı balatadan sonra farkedermi ? sorum bilenlere gereksiz gelebilir şimdiden kusura bakmayın
Kardeş merhaba,
Eğer baskı balatan kaçırıyorsa ve yenisini taktırırsan hımm İnanılmaz faydasını görürsün performansı artar yakıtıda düşer..
Konuyu hortlatmis olacagim ama kafama takilan su: 2000 model 1.6 rxt clio sahibiyim izmirde 30 tl lik gaz ile 75 km yol yaptim ( gaz 3,12 tl) sizce deger normal mi anormalmi?
Merhaba
Konu benim eski arabamın konusu
Neredeyse 10 litre gaz yakmissiniz. Normal şartlarda 100 km de 10 litre civarında yakmalisiniz. Ya arabanın ve lpg nin bakımı gelmiş yada cok basıyorsunuz bence
HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi