20.08.2012 Mustafa Abi Ankara'da

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jokey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Umitkoy galleria önünde bulusuruz arkadaslar saat hususu ustaya bagli onuda netlestiririz

saat 14:30 gibi buluşalım derim. Usta saat 10:00 gibi ankarada olacak ben alıcam kahvaltı falan yaparız biraz dinleniriz.. SOnra 14:30 gibi galeria otoparkında buluşur oradan geceriz nedersin BErk ? yada USTA?

14:30 biraz geç bana bir saat falan kalıp dönerim ben o zaman:(

14:30 biraz geç bana bir saat falan kalıp dönerim ben o zaman:(

hımmm.. ama 10:00 gibi yoldan gelecek usta. Koştur koştur yaparsak dahada yormuş olmazmıyız? ozaman 13:00 da bulusalım misafirler dinlensinler diye soyledim ben..1 iyimi emrem?

hımmm.. ama 10:00 gibi yoldan gelecek usta. Koştur koştur yaparsak dahada yormuş olmazmıyız? ozaman 13:00 da bulusalım misafirler dinlensinler diye soyledim ben..1 iyimi emrem?
abi bana göre olcak diye bişi yok abim bir uyar nereye kaçarız?berkin dediği mekanmı

abi bana göre olcak diye bişi yok abim bir uyar nereye kaçarız?berkin dediği mekanmı

ayen berkin mekanına kacarız.. Galeriada toplanır yiyeceklerimizi alırız..Mangalları hazırlayın bu arada.Emre sende mangal al yanına bitane.Sonra berkin mekana geceriz suyumuzu içer mangalımızı yakarız :D

ayen berkin mekanına kacarız.. Galeriada toplanır yiyeceklerimizi alırız..Mangalları hazırlayın bu arada.Emre sende mangal al yanına bitane.Sonra berkin mekana geceriz suyumuzu içer mangalımızı yakarız :D
tamamdır abi:eyv

iyi bayramlar ankara

bana +6 yazin ;))) mangala ekibimle geliyorum...

HTC HD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri