Eyw usta ellerine sağlık, çok güzel bir akşamdı herkese teşekkürler... usta bu arada baktım yolda dört kişisin bulaşmadım yoksa senle bir rolling yapacaktım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanımda eşim ve çocuklar varken bulaşsanda kapışmazdım seninle ,teke tek olmak lazım...Eyw usta ellerine sağlık, çok güzel bir akşamdı herkese teşekkürler... usta bu arada baktım yolda dört kişisin bulaşmadım yoksa senle bir rolling yapacaktım
E-5'e çıkarken yakaladım seni gençler çok yavaş...Yanımda eşim ve çocuklar varken bulaşsanda kapışmazdım seninle ,teke tek olmak lazım...
E-5'e çıkarken yakaladım seni gençler çok yavaş...
Bişey olmaz sağlamdır Kangoo...Sağ iç kapı kolu kırılmasın diye basmıyorum Halil...
Kangoo sağlamda,yan koltukta oturan sinir krizi geçiriyor ben yolda makasa girince,her defasında bir daha binmem diyor ama yinede geliyor yanımda,fazla üzmemek lazım...Bişey olmaz sağlamdır Kangoo...
Yanımda eşim ve çocuklar varken bulaşsanda kapışmazdım seninle ,teke tek olmak lazım...