20.000 bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sendoma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sendoma

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
merhaba aracım 20.000 geçti bakımını en uygun fiyata nerde yaptırabilirim. istanbuldayım. eüp tarafında oturuyorum. 1.5 icon modeli fiyat bilgisi olan varmı

merhaba aracım 20.000 geçti bakımını en uygun fiyata nerde yaptırabilirim. istanbuldayım. eüp tarafında oturuyorum. 1.5 icon modeli fiyat bilgisi olan varmı

Sponsorumuz İNANLAR otomotive gidersen indirimli yaptırabilirsin.

eyüp'te İnanlar vardı. Size de yakın. Oraya gidin.Sponsor olduğundan %20 vardı.

Merhaba kardeşim, 20000 bakımları 422 lira tutuyor, Eyüp İnanlar'a gidersen forumdan olduğunu söylediğinde %20 indirim hakkı kazanırsın...

tşkler bugün arayıp görüşeceğim

Ankara için servis önerisinde bulunacak var mıdır?
Ankara'da forum sponsoru var mıdır?

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler

Ankara için servis önerisinde bulunacak var mıdır?
Ankara'da forum sponsoru var mıdır?

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler

Malesef Ankara'da servis sponsorumuz yoktur.

ankara'da sistem2 'yi öneririm. hem çok kalabalık olmuyor, hemde ilgililer. başka servisler gibi devlet dairesi zihniyeti yok en azından.

Ben aracıma 1 yıl dolduğu için Ağustos 2014'de 9500km de bakım yaptırmıştım. Aracım şuan 18bin km'de 20binde yine bakım yaptırmalıyım yoksa bakımlar 20binde bir olduğu için 30bin'de mi bakım yaptırmalıyım?

Ağustos 2015 de yaptırmalısınız. Bakım aralıkları 20bin km ve ya 1 yıl. Hangisi önce dolarsa.

Geri