Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konudan anlayanlar açıklasın ama ya merak ettim o A, B, C ye farklı değer vereydik sonuç farklı mı olacaktı yani anlamamakta haklıyız di mi, anlamamız beklenmemeli di mi qw
konudan anlayanlar açıklasın ama ya merak ettim o A, B, C ye farklı değer vereydik sonuç farklı mı olacaktı yani anlamamakta haklıyız di mi, anlamamız beklenmemeli di mi qw
BEn yorum bile yapamıyorum 8 yıldır Market işletirim Gunde elimden 50 tane hesap kitap gecer 2x2 5 desem köşelik olurdum :tony ama ben 4 le idare ediyorum böyle iyi bilal emminin dedği gibi matematıkcı 5 dediyse o psikoya baglamıs bi sekilde 5 bulunur
arbiden, anlaşılır ve bilinir şekilde net anlatım olmuş... çarpma-dağılma-sadeleşme özellikleri hepimiz biliyoruz zati... videodaki çok yuksek matematıkten çalmış havayı... sizinki sade güzel anlatım olmuş... hangi okul-dersane hocam... pratik anlaşılır çözüm yapan hocaları sayarız...
5(1-1)=4(1-1)=0
5-5=4-4=0 veya 5=4 olmuş oluyor... sıfıra göre eşitlik bağlamında... ıslık
bir fizikçide E=m.c2 basitce anlatsa, nükleer fizik yönünden...