2 x 2 = 5 ( Matematikten Soğudum ) :D

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Beni Yıllar önce Matematikden Sogutan Formülü buldum :D

http://www.youtube.com/watch?v=iKTCTy4UsUg

yuh adam destan yazdı hehe :slc

o kadar zorladılar zorladır ne a kaldı ne b görünmeyen rakamlar hiç görünmez oldu şu hayatta yeri olmayan şeyleri bizim kafamıza sokmaya çalışıyorlar aslında baştan meslek seçeceksin ona göre seni yoracaklar ne bu yav :)

ben 8 yıldır market ıslertıyorum hala boyle bı hesap yapmadım :D

Peki ya bu işlemi anlayan varmı ? ben bi tek ilk satırı anladım :D

matematik ıyıdır, kafa çalıştırır, kafa yorar... yorumlama-analiz-düşünme yeteneğini artırtır.... :eyv
C=B-A/(B-A)=C(B-A)=(B-A)"=2x2=5"..........:cool:yüksek matemetik formülüyle olur... normal matemetiğee uymazz... ;)

Peki ya bu işlemi anlayan varmı ? ben bi tek ilk satırı anladım :D
BEn hiçbişey anladım :D

ben 6. satırdan sonrasına dahil olabildim :D o mat hocası soğutmasaydı şimdi her aşamasını anlamış farklı örnekler veriyor olabilirdim ama kader :berbat

ben 6. satırdan sonrasına dahil olabildim :D o mat hocası soğutmasaydı şimdi her aşamasını anlamış farklı örnekler veriyor olabilirdim ama kader :berbat
Bende ne zaman Gorcen konuyu diye bekliyodum :)) 2x2 = 5 fazla soze gerek kalmamıs baksana Hocam :D

Bende ne zaman Gorcen konuyu diye bekliyodum :)) 2x2 = 5 fazla soze gerek kalmamıs baksana Hocam :D

konudan anlayanlar açıklasın ama ya merak ettim o A, B, C ye farklı değer vereydik sonuç farklı mı olacaktı yani anlamamakta haklıyız di mi, anlamamız beklenmemeli di mi qw

Geri