Biz Türklere has bazı özellikler var
bu kasanın en temizi, emsalsiz, bu temizlikte başka yok, alın sorun hata çıkarsa masraflar bizden vs.. açıklama kısmına aracın özelliklerini yazarsın, varsa hata sorun bilgilendirmeyi yaparsın olur biter. Uzatmaya ne gerek var.. Ama olur mu olmazsa olmaz bu cümleler sayesinde aracın fiyatı arttığı gibi inanılmaz da Musteri cekiyor.
Bir aydir yaklaşık ilanlara bakıyorum. Süperb ve fluence ağırlıklı. Superb tarafında çok sorun yok araç Yen'i olduğundan pek sıkıntı olmuyor ama fluence ilanlarında adamlar icon paketi joy fiyatına yazmış bir de hatasız boyasız değişensiz diye eklemiş. Plakadan sorgulama yapıyorum bi ben değişmemişim araçta. Neymiş servis sigortadan para almak icin sisirmis fiyatı. Ya bu kadar sigorta şirketi aptal mi? Adamlar dusuk maliyet olsun diye kılı kırk yarıyor, nerede ucuz orada yaptırıyor bir de bu cümle. Şahsen baaima böyle bir is gelse önce servisi arkasından sigortaya mahkemeye veririm. Sonuç olarak bu olay bana da yansıyacak sonraki sigorta yenilemesinde.
Bir çok servis ile içli disliyim isim gereği ve çoğu hasar ağırlıklı çalışıyor. Suna emin olun hiçbir servis sisirme işlem yapmıyor. Aracın masrafı ne ise o yapılır. Ne eksik ne fazla. Eksperler ile arası ne kadar iyi olursa olsun. Zaten her seferinde ayni eksper gelmiyor. O yüzden bu olay tamamen hikaye.
Kullandığım aracı almadan önce ilanlara bakarken bi araç buldum. 2016 icon prestij paket navi sunroof vs her şey var. Elmalı 68.000 70.000 civarı. İlanda sorun yok ilana bakarsan araçta boya dahi yok sorgulama yaptım ağır hasar kayıtlı 22.000 ve 16.000 tl hasar kaydı var. Bunu adamla konuştuktan sonra anladık tabi. Adam o kadar rahat ki abi iki kaza oldu servisler sisirmisler 3-5.000 lok hasar vardı araçta.
Nihayetinde kurumsal bir firmadan garantisi devam eden aracımı aldım. Ekspertizde ne söylendiyse onun dışındaki bir şey çıkmadı. Çok şükür bana masrafta çıkartmadı keyfi harcamalar dışında.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage :
tanseler@me.com