2 Ara 2011 Konuyu Başlatan #21 uniquel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 loiz' Alıntı: sattım abi ben arabayı..clio bul bana bi tane..tek kapı olsun az yaksın Genişletmek için tıkla ... tek kapi dizel pug alalim sana
loiz' Alıntı: sattım abi ben arabayı..clio bul bana bi tane..tek kapı olsun az yaksın Genişletmek için tıkla ... tek kapi dizel pug alalim sana
2 Ara 2011 #22 loiz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2011 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ticari olmasın ama vergileri yüksek onların bide cevizinde tek kapıdan farkı yokki zaten ufacık arkası :d kullanılmıyoda
ticari olmasın ama vergileri yüksek onların bide cevizinde tek kapıdan farkı yokki zaten ufacık arkası :d kullanılmıyoda
2 Ara 2011 Konuyu Başlatan #23 uniquel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Eki 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 loiz' Alıntı: Uploaded with ImageShack.us iki araç arasında 7 fark Genişletmek için tıkla ... ahaha 77 fark buldum ben
loiz' Alıntı: Uploaded with ImageShack.us iki araç arasında 7 fark Genişletmek için tıkla ... ahaha 77 fark buldum ben
2 Ara 2011 #24 loiz Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2011 Mesajlar 85 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aslında benzerlik sorsak daha iyi olcamış 1:ikiside pissss