2.0 İDE sahipleri, aracın şehir için yakıt miktarını paylaşalım

O zmn fotoşok var bunda.. hihi 4.6 yazıyor yaa insanın inanası gelmiyor :D

valla basmadığında ide'ler k4m'den az yakıyor o bir gerçek. benim rekorum bu yaz Adana'ya gelirken 5.2 olmuştu. O da ağladım resmen gaza basmayacam diye. var sen hesap et :)

valla basmadığında ide'ler k4m'den az yakıyor o bir gerçek. benim rekorum bu yaz Adana'ya gelirken 5.2 olmuştu. O da ağladım resmen gaza basmayacam diye. var sen hesap et :)
Senin arabanın hastasıyız zaten abi maşallahı var. Çok şaşırtıcı valla maşallah diyekte 8-9 lara çıkmasın.. hihi

Senin arabanın hastasıyız zaten abi maşallahı var. Çok şaşırtıcı valla maşallah diyekte 8-9 lara çıkmasın.. hihi

Eyv kardesim eksik olma. En iyileri sana nasip olur insallah

Yaklasik 1000 km ortalama tuketimim su anda 7,7lt (sehir ici) :)

Sent from my BlackBerry 9780 using Tapatalk

Cantekin67 iyi geceler,
hocam merak ettim siz katalizörü değiştirdiniz mi?

Ben benzer problemi yaşamıştım, şehir içinde 9.8 leri görüyordum, orjinal katalizörünü buldum ve değiştirdim, faydasını gördüm.

Sanırım kullanım karakteristiği de çok önemli bir faktör. Benim arabada kat iptal, egr iptal, düz boru, son susturucu SS, port polish. İstanbul Kadıköy trafiği en yüksek 3 cü vitesi görürsünüz, dur kalkı boldur. Şehir içi ortalamam 8.9lt gösteriyor. Şehirler arası ortalama 5.6lt civarında...Yakıtım 97 Shell'dir. Farkeder mi bilmiyorum.

EGR'nin de etkisi oluyor. Bende de EGR şu an iptal.

Geri