19'a Bakım ve Muayene + Küfür.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun :(19 kızgibi olmuştur 19 un acaba ne kadar masraf gitti yazabilirmisin_?

geçmiş olsun :(19 kızgibi olmuştur 19 un acaba ne kadar masraf gitti yazabilirmisin_?
Frenler(balata kampana full takım) 2 stop ampulu fren boruları sprey 180tl, 50 tl de işçilik verdim 15 tl de rot balans. Toplamda 245 tl tuttu.

hayırlısı olsun fişek gibi olmuştur şimdi 19 tadından yenmez:eyvama bence mahkeme işini bir düşün derim hem örnek teşkil etmiş olursun pek anlamıyorum hukuktan ama mantıken senin hiçbir suç ve kusurun yokken hem dünya kadar para hem zaman kaybediyorsun çektiğin eziyette yanına kar kalıyor:pisliksanıyorum hiçbir hakim sana suçlusun demeyecektir kararda:cool:

hayırlısı olsun fişek gibi olmuştur şimdi 19 tadından yenmez:eyvama bence mahkeme işini bir düşün derim hem örnek teşkil etmiş olursun pek anlamıyorum hukuktan ama mantıken senin hiçbir suç ve kusurun yokken hem dünya kadar para hem zaman kaybediyorsun çektiğin eziyette yanına kar kalıyor:pisliksanıyorum hiçbir hakim sana suçlusun demeyecektir kararda:cool:

Onuda konuştum hemde nerde Kuşadasında polis bana ceza yazarken Memur bey dedim yazmayın zaten 150 tl içerdeyim. Dava edeceğim dedim hazırlayan memuru mahkeme sonuçlanmazki dedi burası türkiye :) sonrada 66 lira kemerden yazdı verdi elime :) Sinir olduğum nokta yola çıkarken kemeri takmıştım polisin olduğu yere gemeden hemen önce çıkarmıştım 15 ceza puanı da yazmışlar hayırlısı bakalım.

Aynı şey benim de başıma geldi abimin arabasının şasi numarası yanlış yazmış memur.2-3 gün uğraştırmıştı ve bayağı yol yapmıştık. Sonuçta oradaki memurun umrunda değil tabi onun derdi mesaiyi bitirmek. Antalya gibi yerde memur oluyorsun şansına bir de işini düzgün yapmıyorsun. O yüzden noter olsun emniyet olsun mutlaka belgelerinizi aldığınız anda kontrol edin

Geri