195/50/15 Lastik ve jant Flash a olurmu?

195.45.16 kullandım flashta megane II jantı. Önlerde tam sağ veya tam sol yaptığında hafif sürtme yapıodu.

Bunu 13'' lastiktede yapar Flash rotcu 10 dakikada ayarlar ama gerek yok bence,195-50-15 benim hayallerimden biriydi kısmet değilmiş benim nacizane fikrim bu lastik ve jantlarla Flash yere çok daha sağlam basar özellikle viraj dezantajında azda yere basıyorsa makina tadından yenmez
qwqwqw

195 taban lastiğin genişliğinden dolayı sürtme yapıor zaten ama tam kırınca hafif sürtyo. Bence değer :)

Bunu 13'' lastiktede yapar Flash rotcu 10 dakikada ayarlar ama gerek yok bence,195-50-15 benim hayallerimden biriydi kısmet değilmiş benim nacizane fikrim bu lastik ve jantlarla Flash yere çok daha sağlam basar özellikle viraj dezantajında azda yere basıyorsa makina tadından yenmez
qwqwqw

Görüntünün hoş olacagına eminim bu ölçülerde janttın.Aslında lastik 45 olsa daha şahane olur.Yalnız genişlik beni korkutuyor.185 geçmemeli diye düşünüyorum.Bu arada jantları alamadım.Adamla anlaşamadık.Bakalım başka denk gelirse inşallah..

Geri