Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadircim bu alarm ama bildiğin alarmlardan değilhehebak aslında şekilde ne kadar açık gözüküyor nasıl farkedemedin şaşırdım19'a özgü GRİPİN alarmı buhehe
Kadircim bu alarm ama bildiğin alarmlardan değilhehebak aslında şekilde ne kadar açık gözüküyor nasıl farkedemedin şaşırdım19'a özgü GRİPİN alarmı buhehe
O gripinin altındaki ıslak kagıt da ceza makbuzu Emliyet kemerinden Gecen yagmurda oraya su aldı araba ıslandı hepsi. Nereden tıkayabilirim o deliği ki su almasın. Anten baglantı noktasından su alıyordu tavan ısıgının içine dolup uzerime dökülüyordu sıcak silikonla kapattım tavandaki anten girişinden ama gogusluge giren suyun kaynagını bulamadım.
bu resimdeki cihaz inwells marka kaliteli bir alarm beyni ama neden onu kalorifer düğmelerinin altına zula yapmışlar anlamak çok güç
bu resimdeki de alarmın kumandasının kodlanması için alarm beynine reset atmaya yarayan butonu onu da neden dışarı koymuşlar oda aynı bir muallak lamba değil yani o buton eğer alarm ötmüyorsa sireni yoktur ondan olabilir elektrikçiye bi baktır aksesuarcıya değil ama
Olay gittikçe esrarengiz bir hal alıyor 007 nin arabasına döndü aklıma kötü şeyler gelmektesat kurtul aga ne olur ne olmaz ya hehekimden alınmıştı bu muhterem makina
Olay gittikçe esrarengiz bir hal alıyor 007 nin arabasına döndü aklıma kötü şeyler gelmektesat kurtul aga ne olur ne olmaz ya hehekimden alınmıştı bu muhterem makina
tamirciden alındı ostimden eski sahibi fırlama bir motor ve kaportacı Eski ortam arabası geçmişi de var galiba perdeli falan satıp bir Megane I mi alsak onlar da ateş pahası oldu 12-13 e cok vardı şimdi 15-16 dan baslıyo.