avcılar yada metrobüs yollu herhangi biyerden beni alabilecek varsa bende aranızdayım
Serhat metrobüsle gel halıcıoğlunda in 300 metre yürü mekandasın zaten...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avcılar yada metrobüs yollu herhangi biyerden beni alabilecek varsa bende aranızdayım
tamamdır hallederiz sorun yok
illaki alan olur serhat gel gel senle konuşçaklarımız var
melih burda oturuyor onun araçta yer varsa salça olabilirim bakalım mekanı tam olarak bilmiyorum olmadı buluruz bi türlüSerhat metrobüsle gel halıcıoğlunda in 300 metre yürü mekandasın zaten...
tamamdır hallederiz sorun yok
melih burda oturuyor onun araçta yer varsa salça olabilirim bakalım mekanı tam olarak bilmiyorum olmadı buluruz bi türlü
sorun yok kardeşim metrobüs stayla devamBenim cumartesi akşamı nerde kaldığım belli olmuyor kardeşim o yüzden birşey diyemiyorum sana Yoksa önceden gördüm yazını evde olsam başımla beraber
sorun yok kardeşim metrobüs stayla devam
saol kardeşim ama emminin dediği gibi halıcıoğlunda inip yürüme gelsem daha iyi olacak galiba. tekrar saol ilgin için..Edirnekapı metrobüs durağından alabilirim hocam istersen ?
Halıcıoğlu askerlik şubesinin karşısı kime sorsan gösterir ya da cevizlibağda toplanacaklarsa orda iner birisine yancı olursun...saol kardeşim ama emminin dediği gibi halıcıoğlunda inip yürüme gelsem daha iyi olacak galiba. tekrar saol ilgin için..
saol kardeşim ama emminin dediği gibi halıcıoğlunda inip yürüme gelsem daha iyi olacak galiba. tekrar saol ilgin için..
tamam emmi cevizlibagda toplanan olursa yancı stayla olmazsa ben bulurum her türlü zaten sorun yokHalıcıoğlu askerlik şubesinin karşısı kime sorsan gösterir ya da cevizlibağda toplanacaklarsa orda iner birisine yancı olursun...
tamam emmi cevizlibagda toplanan olursa yancı stayla olmazsa ben bulurum her türlü zaten sorun yok