18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3buxu.jpg
[/url][/IMG]

3buyk.jpg
[/url][/IMG]

DK Nın Bayrak Ölçüleri İyimidir :)

Bu buluşmada en azından bir şehitliğe gidelim bence oturtuktan sonra ve Eren abi o gün unutma beni :)

ben daha önce onu teklif ettim edirnekapı sehitligi bulusması yapalım dedim mustafa abi trafigi tıkarız karmaşa olur hemde park sorunu olur diye kabul etmedi :eyv yani şehitlige maalesef gidemiyoruz kardesim.

hemde süper serhan aga :eyv

ben daha önce onu teklif ettim edirnekapı sehitligi bulusması yapalım dedim mustafa abi trafigi tıkarız karmaşa olur hemde park sorunu olur diye kabul etmedi :eyv yani şehitlige maalesef gidemiyoruz kardesim.

Sağolasın Anılım :eyv

O zaman bazı engeller vardı Anıl,o konuşmadan sonra biz şehitliğe gittik,yüzlerce araç girdi içeriye...

O zaman bazı engeller vardı Anıl,o konuşmadan sonra biz şehitliğe gittik,yüzlerce araç girdi içeriye...

şehitleri anma konvoyu oldugundamı gitmiştiniz abi ? ozaman zonguldaktaydım kahretsinki kaçırdım şehitlige gitmeyi :(

O gün iyi bir şeyler yapıcağımızı düşünüyorum hayırlısı :)

Lnc59 denen leylek clionun kaçarı yok geliyor. Aynasını altından geçeyimde psikolojisi bozulsun:D Roll yapcakmış benle arabayı kaldırıp 15leri takıp birde boşaltıyımda arabayı gör sen :D 65lik araban var hala roll peşindesin git yeşilçamda oyna len :D :D

hehe hehe bende kangonun altından geçiyorum olum leylek falan ayıp oluyor hehe istediğini yapmakta özgürsün panpa yada 0 dan kalkarız 3 bitene kadar sen nasıl istersen hehe

Lnc59 65 hp olabilir ancak sahibi 165 hp gibi kullanıyormuşsmile.webp

namımı duymayan yok kanka görüyosun hehehehehehe

Son düzenleme:
buluşmayı kaçırdık bende sizlerle rolle kalkardım leylegimle :)

LNC Denince Durucaksın Arkandan Geldiğini Bilirsin Ama Nezaman Nerde Önünde Olduğunu Anlayamazsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri