DK Nın Bayrak Ölçüleri İyimidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu buluşmada en azından bir şehitliğe gidelim bence oturtuktan sonra ve Eren abi o gün unutma beni
Sağolasın Anılımben daha önce onu teklif ettim edirnekapı sehitligi bulusması yapalım dedim mustafa abi trafigi tıkarız karmaşa olur hemde park sorunu olur diye kabul etmedi yani şehitlige maalesef gidemiyoruz kardesim.
hemde süper serhan aga
ben daha önce onu teklif ettim edirnekapı sehitligi bulusması yapalım dedim mustafa abi trafigi tıkarız karmaşa olur hemde park sorunu olur diye kabul etmedi yani şehitlige maalesef gidemiyoruz kardesim.
hemde süper serhan aga
O zaman bazı engeller vardı Anıl,o konuşmadan sonra biz şehitliğe gittik,yüzlerce araç girdi içeriye...
http://www.renaultfanclub.com/bulusma-videolari/27849-rfc-sehitlerimizi-anma-konvoyu.htmlşehitleri anma konvoyu oldugundamı gitmiştiniz abi ? ozaman zonguldaktaydım kahretsinki kaçırdım şehitlige gitmeyi
Lnc59 denen leylek clionun kaçarı yok geliyor. Aynasını altından geçeyimde psikolojisi bozulsun Roll yapcakmış benle arabayı kaldırıp 15leri takıp birde boşaltıyımda arabayı gör sen 65lik araban var hala roll peşindesin git yeşilçamda oyna len