gözler beni aramıyor abi galiba
sen kalptesin kardesim biliyorum senin geleceğini Ozan geçen buluşmada yan çizdi biliyorsun ondan öyle dedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözler beni aramıyor abi galiba
Gelirsem bakarız toplanma işine...halil abi sen geliyosun dimi bi yerde toplaşıp öyle gidelim onuda ayarlayalım şimdiden yolu bilen var bilmeyen var
Geçenki gibi yan çizmezse gelecek...vayyy vayyy vayyy ozan kardesimde gelcek yani
bu kez kıvıramayacakhalil abi sen geliyosun dimi bi yerde toplaşıp öyle gidelim onuda ayarlayalım şimdiden yolu bilen var bilmeyen var
ben gelemiyorum heralde 19 nda vizelerim başlıyomuş ders çalışırım heralde
hangi buluşmaya geliyorsun ki nolmuş ders çalışacaksın biraz 3*4 saatini ayıramıyormusun bizeben gelemiyorum heralde 19 nda vizelerim başlıyomuş ders çalışırım heralde
hade leynnnn
hangi buluşmaya geliyorsun ki nolmuş ders çalışacaksın biraz 3*4 saatini ayıramıyormusun bize
bırak bu işleri,geliyorsun o kadarahaha anladım abi geliyorm
hadi lan ordan hangi bulşmaya geliyomuşum çorluya bile gittim ben sen nerdeydin bırak bu işleri panpa hem sen konuşma hiç waffle sözü verip yoksa yan çiziosun ısmarlasanda istemiorm artık sdgdfgs hehe