18 mart pazar sÜtlÜce buluŞmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VuRaLLy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmek istiyorum ama o gün malum fb-gs derbisi var geri vitesler çok olur demedi demeyin :) O der kadıköye gideceğim o der arkadaşıma söz verdim maç izlemeye gideceğim ki aynısını kendim içinde söylüyorum o gün Kadıköy'e gidebilirim maça... Ama buluşmayada gelmeyi çok istiyorum... Hani bir hafta öncesi veya havalar daha güzel olsun diyorsanız bir hafta sonrası daha iyi olabilir... Saygılar... :eyv

yazalım senide istiyorsan illaki uykuluk ısmarlayan olacak :D

senin canın sağolsun abi her zaman bulusmayı beklemene gerek yok alo yap götürüp ısmarlıyım abi :eyv

ne uykulukmuş be :D
Eyvallah arkadaşlar ben işin muhabbetindeyim işim olmazsa gelecem...:eyv
Gelmek istiyorum ama o gün malum fb-gs derbisi var geri vitesler çok olur demedi demeyin :) O der kadıköye gideceğim o der arkadaşıma söz verdim maç izlemeye gideceğim ki aynısını kendim içinde söylüyorum o gün Kadıköy'e gidebilirim maça... Ama buluşmayada gelmeyi çok istiyorum... Hani bir hafta öncesi veya havalar daha güzel olsun diyorsanız bir hafta sonrası daha iyi olabilir... Saygılar... :eyv
Gündüz olacak Fatih, maça kadar biter herşey...:eyv

Merhabalar aranıza yeni katıldım.. istanbuldanım bende haliça yakınım kagıthanede otuuyorum.. ismim kutay..

Merhabalar aranıza yeni katıldım.. istanbuldanım bende haliça yakınım kagıthanede otuuyorum.. ismim kutay..
Hoşgeldiniz aramıza :) Öncelikle sizi ve aracınızı ÜYE TANITIMLARI bölümünden tanırsak çok daha iyi olur... :eyv

Gündüz olacak Fatih, maça kadar biter herşey...:eyv[/QUOTE]
Kadıköy'e o gün gitmek zaten ölüm gibi bir şey olur herhalde :D Gelmeye çalışacağım bu sefer :)

hosgeldin aga bende kagıthanede oturuyorum güzeltepede :eyv bayagı bayagı bizim orda rfcciler çoğaldı bulusmaya git mutlaka kacırma sana cok yakın cunku :eyv

furious bende güzeltepede oturuyorum :) tam neresindesin sen peki..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri