17' jant

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tmy83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    jant
siz taktınız mı jantları herhangi bir sıkıntı oldumu?

henüz kışlık lastikleri çıkarmadım 10-15 güne kadar taktıracağım sıkıntı çıkacağını sanmıyorum forma bakarsan 18 jant takan var hiçbir sıkıntı yaşamadılar bildiğim kadarıyla.

aracın orjinalinde zaten bu jant opsiyonu var bence hiç bir sıkıntı olmaz sadece 17 takınca sanki çamurluk boşluğu artıyo gibi bi his uyanıyo ole bi görüntü oluyo megan 3ün play editionu vardı o araçta 17 jant var orijinal şole bakınca benım ootantikteki 15 sac jantlardan daha fazla boşluk var gibi normalde oranları fabrika ayarlıyordur illaki ama belki bana ole geliyodur ama bi gerçek var 17 18 takınca birazda inmesi lazım aracın bence

araç biraz inse güzel olur ama ben karadenizliyim yayla köy bitmez araç alçalırsa altı vurur ama böyle sıkıntıları olmayanlar indirirse çok güzel durur,birde spor kit harika olur.

Merhaba;
Hiçbir sıkıntı yaşamayacağınıza garanti verebilirim.Aracın opsiyonunda yukarıda yazan arkadaşların da dediği gibi 17 secenegi var.Ama 16 ya göre konfor bozulması da bir gercek olarak kabul etmek gerekir.Ben 18 kullanıyorum ve gayet memnunum tabi alt yapı hazırlıgı 18 için önemli.17 de yapacagınız tek şey ABS ayarını 17 janta göre serviste ayarlatınız.

Saygılar...

Geri