16 Nis 2011 #51 hakanbalkaya Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aşığım ben buna ya.. çok tatlı lip çok değiştirmiş allah kazalardan belalardan nazarlardan korusun...
aşığım ben buna ya.. çok tatlı lip çok değiştirmiş allah kazalardan belalardan nazarlardan korusun...
16 Nis 2011 Konuyu Başlatan #52 guvencgungor Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Nis 2011 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 16-UğUR-55' Alıntı: Güzel makina Maşallah Genişletmek için tıkla ... sağol abi
16 Nis 2011 Konuyu Başlatan #53 guvencgungor Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Nis 2011 Mesajlar 84 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 41 hakanbalkaya' Alıntı: aşığım ben buna ya.. çok tatlı lip çok değiştirmiş allah kazalardan belalardan nazarlardan korusun... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim kardeşim, Allah hepimizi kazalardan nazarlardan korusun..
hakanbalkaya' Alıntı: aşığım ben buna ya.. çok tatlı lip çok değiştirmiş allah kazalardan belalardan nazarlardan korusun... Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim kardeşim, Allah hepimizi kazalardan nazarlardan korusun..