16.03.2013 Alacaatli Mangal Organizasyonu

Aksam olacak buluşma zaten.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
akşammı? kurtlar, ayular vs. piyasa çıkınca mı? gelecek miktarı bana bildirin de yer ayarlattırayım

Hazır toplanmışken!
Harlem Shake videosumu çeksek (:

HTC One X ile TT2 den...

Hazır toplanmışken!
Harlem Shake videosumu çeksek (:

HTC One X ile TT2 den...
Aklında geçenleri bizimle paylaş onur abi:)

Ben bi cd ye harlem shake cekerim Onur abi , patlatiriz bi harlem shake haha :) Bulusma aksam olucak bu arada tarih yaklastikca aydilatan bi sms atarim tekrar :)

C.ertesi Biraz Sakat Oldu Fakat Gelmeye Çalışacağım Muakkak..

gelebilirsen sevinirim abi :) benim is guc yok hafta ici deseniz ona bile gelirim :) yanliz ben bu adresi bilmiyorum tam olarak. tam olarak nerede

Son düzenleme:
gelebilirsen sevinirim abi :) benim is guc yok hafta ici deseniz ona bile gelirim :) yanliz ben bu adresi bilmiyorum tam olarak tam olarak nerede

Çayyolu Leman ya da yılların Uludağ kebapçısının ordan türkkonut'a gider gibi dümdüz gidiyosun 3 dakika sonra sağda ümitköy galeriaya gelince haberleşelim arkalı önlü gideriz :) Bu arada nasıl gidiliyo forum olarak toplaşıp mı yoksa ayrı ayrı mı? Ben yeniyim elimden tutulsun istiyorum :D

Arkadaslar numaram ilk mesajda var , ordan kendinizi tanitan bi sms atarsaniz yada pm atarsaniz suan bulusma günü toplanacagimiz yeri , bulusma günü yaklasinca haber veriyorum. Problem yasayanlar o numaradan ulasabilir bana yer tarif vs.

tamam tesekkur ederim bulabilirim sanirim :) bu arada beni listeye neden eklemediniz ?

tamam tesekkur ederim bulabilirim sanirim :) bu arada beni listeye neden eklemediniz ?

Liste güncellendi suan ekledim , atlamisim sanirim kusura bakma :)

Geri