155x70x13 Marshall Kışlık Lastik Nasıldır ?

Mashall lastikleri konusunda çok iyi yorumlar alamadım bu yüzden Goodride 155/70 R13 75T SW608 Lastik siparişi verdim yarın lastikçime gelecekmiş, takması balansı 400 TL tutuyor.
Michelin lastiklerin 2. kalitesiymiş, umarım iyi çıkarlar...:eyv

Goodride.webp

Hayırlı olsun. Fiyatta iyiymiş. Kazasız belasız güle güle kullanın.:)

Mashall lastikleri konusunda çok iyi yorumlar alamadım bu yüzden Goodride 155/70 R13 75T SW608 Lastik siparişi verdim yarın lastikçime gelecekmiş, takması balansı 400 TL tutuyor.
Michelin lastiklerin 2. kalitesiymiş, umarım iyi çıkarlar...:eyv

Goodride.webp
goodride lastik yeni aldıgımız araçta var ve perfomansı cok kötü haberiniz olsun karlı veya cok az buzlu zeminde cok az fren yapmama rağmen abs devreye giriyor

goodride lastik yeni aldıgımız araçta var ve perfomansı cok kötü haberiniz olsun karlı veya cok az buzlu zeminde cok az fren yapmama rağmen abs devreye giriyor
Lastikler iyi tutunduğu için ABS devreye giriyor olabilir mi ?
Twingo'da ABS fren sistemi yok inşallah iyi iş görür, siparişi verdik artık almazsak ayıp olur...

Lastikler iyi tutunduğu için ABS devreye giriyor olabilir mi ?
Twingo'da ABS fren sistemi yok inşallah iyi iş görür, siparişi verdik artık almazsak ayıp olur...

Çekişte sıkıntı yok ama dediğim gibi abs cok devreye giriyor durma mesafesi uzuyor

Abs cok devreye giriyorsa lastikler tutunmuyordur.

Çekişte sıkıntı yok ama dediğim gibi abs cok devreye giriyor durma mesafesi uzuyor
Takip ve durma mesafesini iyi ayarlamak lazım o zaman, aslında İstanbul'da gereksinim duymuyorum, haftaya yapacağımız Maşukiye organizasyonunu düşünerek alıyorum bu lastikleri...

Geri