Buradan Yetkililere duyurulur o zaman Benim için yer mekan zaman ö değil gelirim
Yetkililerle irtibata geçildi bile konu ile alakalı. Bu arada düzeltiyorum "avrupa yakasında"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buradan Yetkililere duyurulur o zaman Benim için yer mekan zaman ö değil gelirim
İftar işi bizden sorulur Hatice sıkıntı yok...
Bi ramazan moduna girelimde bakarız o işin icabına...
Yetkililerle irtibata geçildi bile konu ile alakalı. Bu arada düzeltiyorum "avrupa yakasında"
Evet karşılaşamadık yolda geliyor dediler yola baktım görünmüyorsun:aytuğ birazda acelemiz vardı çıktık, Usta'nın yanına uğradığın zaman havalimanınada çevirebilirsin direksiyonu değil mi...Yakın zamanda inşallah Halil abi. Geçen gün türbede de karşılaşamadık, kazçmışsınız zaten. Arayı açmamak lazım.
Evet karşılaşamadık yolda geliyor dediler yola baktım görünmüyorsun:aytuğ birazda acelemiz vardı çıktık, Usta'nın yanına uğradığın zaman havalimanınada çevirebilirsin direksiyonu değil mi...
Bir iftar organizasyonu yapmak lazım. Mümkünse avrupa yakasında.
Aynen ablam ''Anadolu Yakasında'' İftar Yemeği çok güzel olur.Geçen yılki harikaydı
o neden ?
Geçen sene anadolu da olmuş. E maşukiye'de size yakındı. Hak geçmesin kıhkıh